Dhaani spašava Atharvu, Chandan upuca Kamini koja pada sa litice!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (340. ep.) 25.08.2016. – Dhaani spašava Atharvu, Chandan upuca Kamini koja pada sa litice!

By  | 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Nadam se da ce vam se svideti moji prevodi.

  8 Comments

  1. shivandi

   August 26, 2016 at 4:45 PM

   Pogledala sam epizodu i nemogu vjerovati da jedna majka prijeti životom svoga djeteta da dobije ono što hoće. Ishita je super odglumila ali ovo je već pretjerivanje. Jedino što mi je u čitavoj epizodi bilo super jest to što je Dhaani ošamarila Kamini, iako Kamini zaslužuje mnogo gore i više, a ne samo dva-tri šamara. Kamini je definitvno odvratna. Jedino me zanima dali će prikazati Kaminino tjelo, ioako baš i nisam sigurno u to. Vjerojatno će i to ostaviti otvoreno kao i prethodnih 100 otvorenih i nedovršenih stvari. Mishal je kao i uvijek odličan ali Eisha i dalje nedostaje i nije isto.

   • mirsada

    August 26, 2016 at 5:31 PM

    Danas je poslednja epi a i neka je, bez Eishe nije interesantno.

    • shivandi

     August 26, 2016 at 7:07 PM

     Upravu si, i neka je danas posljednja epizoda. Hajde da i to vidim. Da ti iskreno kažem, jedva i čekam kraj, jer ovih zadnja dva mjeseca to više nije bio IKRS već cirkus. Bez Eishe je monotono. Eh koliko su samo Eisha i Mishal uložili i dali svoj trud u ovu seriju, a na kraju ih nitko nije ispoštovao. Eishu otjerali i izbacili, a Mishala upropastili, barem što se IKRS tiče. Sva sreća pa nema 6 mjeseci produžetka, neznam tko bi to više gledao. Bacim pogled na ETRETR samo zbog Eishe, a Mishala čekam.

     • mirsada

      August 26, 2016 at 7:59 PM

      Danas je Mishal rekao u svom intervju, nada se da će se pojaviti sa nešto veće i bolje, kaže jedna vrata zatvoris a cetvera ti se otvore, i još doda inshaallah, znači nešto ima.

      • shivandi

       August 26, 2016 at 8:10 PM

       Auuu pa to su onda dobre vijesti. Znači možda uskoro dođe nešto novo od njega. A što je sa onom serijom što su rekli, Sangars ili tako nešto. Jel ima nešto od toga ili ne? U svakom slučaj nadam se da ćemo ga uskro opet vidjeti. Jesi dobila moju poruku na fejsu, u inboxu?

      • mirsada

       August 26, 2016 at 8:23 PM

       Nisam ništa dobila, provjeri još jednom gdje se podkrala greška. Trenutno ništa od Sanghrash, vidjecemo.

      • shivandi

       August 26, 2016 at 8:32 PM

       neznam, meni u inboxu piše, da nismo povezane na facebooku. ali ja sam svejedno poslala dvije poruke. tvoja slika profila je ona sa cvjetom, naranđastim, jel tako. Jer ako jest, možda ti poruke nedolaze jer nismo prijatelji na fejsu. Ne znam. A ovo za Sangharsh, čudno. Upravu si, vidjet ćemo

      • mirsada

       August 26, 2016 at 11:22 PM

       Nemoze poruka ako nismo prijatelji na fb.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?