IMM - Arohi daje izjavu povodom Sanajinog nestanka

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 35. ep. – Arohi daje izjavu povodom Sanajinog nestanka!

By  | 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  1. Irma

   November 8, 2017 at 4:05 PM

   Sve vise mi se cini da ce Arohi uskoro da zavrsi u zatvor…

   • Vivian :D

    November 8, 2017 at 4:49 PM

    I meni, izgleda da će joj smjestiti Sanđanino ubistvo. i ona se vala u ovoj epizodi ponašala pred Lakšom sumnjivo, mislim onako da se uznemiri i sve. Mislim da kad bi ona bar malo sarađivala, Lakš bi joj bio pomoć kad zatreba.

    • Irma

     November 9, 2017 at 2:10 PM

     U potpunostiu se slazem sa tobom, Arohi se bas uspanicila kao da krije veliku tajnu, ustvari ona krije da je videla Sanaju i Susana zajedno sto je i nezamisivo da brat i sestra budu zajedno, problem je u tome sto ona nezna da oni nisu u nikakvom srodstvu, tako da ona sama sebi kopa jamu iz koje ce tesko moci da se izvuce…

     • Vivian :D

      November 9, 2017 at 3:05 PM

      Arohi mi je inače previše uspaničena. Mislim, jeste to sve šok, ali mi je dosta naivna. Čuj vjeruje da Lakš hoće da joj smjesti. Ajde da poznaje Dipa previše, pa da shvatim. Ali mjesec dana ga zna i vjeruje mu toliko. I lako je preveslati.

      • Irma

       November 9, 2017 at 3:24 PM

       I ja tako mislim, ne samo da veruje Dipu nego je ona u potpunosti zaboravila i njenu prvu ljubav, uopste se ona ne priseca trenutaka sa njim, kao da ga nikada nije ni volela a bila je spremna sa njim i grad da napusti kako bi bili zajedno…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?