Istanbulska nevesta 49. epizoda!Da li je Faruk živ?

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 49. epizoda!Da li je Faruk živ?

By  | 

Istanbulska nevesta 49. epizoda!Da li je Faruk živ?
Sureja I Esma razgovaraju o Surejinom I Farukovom preseljenju.Sureja kaže da misli da je u kući previše gužva I da ne mogu tu odgajati dete.Esma joj predlaže da uzmu Muratovu sobu, čime je Sureja zatečena.Sureji se približava termin.Adem govori Fikretu da odlazi iz firme.Faruk moli Adema da ga ne odbija I da ne napušta firmu.Adem ipak napušta kuću, te zove majku I kaže joj da je došlo vreme za polaganje računa Faruku.

Svi su zabrinuti što Faruka nema.Esma preti Ademu da neće dobro proći ako je umešan u Farukov nestanak.Policija dolazi na Esminim vratima, predaje porodici Farukov novčanik I govore d aim je žao.Sureja I ostali su u šoku.Da li je to Faruk mrtav?Nakon mnogo briga, porodica saznaje da je Faruk ipak živ.On je u bolnici, te se pokušava prisetiti dogadjaja koji ga je doveo u to stanje!

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site