Istanbulska nevesta 51. ep.!Sureja saznaje za snimak!

Istanbulska nevesta-Istanbullu gelin

Istanbulska nevesta 51. ep.!Sureja saznaje za snimak!

By  | 

Istanbulska nevesta 51. ep.!Sureja saznaje za snimak!
Faruk se polako oporavlja.Sureja je svo vreme uz njega.Godže dolazi kod Faruka kući i on je iznenadjen zbog toga.Sureja se pita da li je tu ženu videla u bolnici.Faruk razmišlja kako da Godže otera iz kuće.Adem smešta Faruku da ide za Prag sa Godže.Iako su Sureja i Faruk ponovo srećni, njihov mir i sreća se remete kada Sureja sazna za snimak i nakon što ga pogleda shvata da su se Godže i Faruk poznavali i više nego što ona misli.

Sureja je ljuta.Faruk joj pokušava objasniti da se ne seća ničega što se desilo te večeri, da je bio pijan i izvinjava joj se.Sureja je ljuta i rečima ispoljava svoj bes.Faruk je uplašen, jer zna koliko je Sureja tvrdoglava.Dolazi dan i Osmanovog venčanja.Sureja, nakon razgovora sa Esmom prelazi Faruku preko te greške.Na venčanju, na iznenadjenje svih, Burdžu ne prihvata Osmana za muža.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!