Kafić - Turske-Serije.Net

Kafić

 

 

 

Siddhi Vinayak

Quote

UBAČENA 75. I 76. EPIZODA.

LINKOVI:

http://turske-serije.net/siddhivinayak-75-epizoda-sidi-pokusa-da-ubije-vina/

http://turske-serije.net/siddhivinayak-76-epizoda-sidi-stize-kod-kundrinih/

Quote

Pozdrav svima!!

Tempi hvala na prevodima.  Za kratko vrijeme se dosta toga izdešavalo pa imamo novu Sidhi a Vin je postao u međuvremenu slavan. Sidhi se do požara svetila radi drugih a sada joj je motiv još veći jer je i sama nastradala. U kakvom god elementu ona vidi Vina on je njoj kriv. Čovjek pokušavao da ugasi požar a ona ubjeđena da ga palio. Naravno kriv je i za smrt Zai a ne pada joj na pamet da je novac koji je dala Manđiri mogao spasiti Zai pa bi se moglo postaviti pitanje ko je ubio Zai. Znamo da se sama povrijedila u svom vlastitom ludilu a Vinovi tj. Manđiri je mogla spasiti ali Sidhine oči vide samo ono što ona želi. Kada smo kod očiju i ako su već prije serije planirali mijenjati Nahu pa trebali su naći neku djevojku koja bar ima sličnu boju očiju ili ovoj staviti sočiva. Nikakve sličnosti nema i ima sasvim drugčiji način glume. Ne znam da li su kamermana promijenili, scenaristu ili  šta već ali osjetim promjenu. Ovdje vidim ono što mi se inače ne dopada u indijskim serijama a to su zaleđeni pogledi uz dramatičnu muziku, izbuljene oči, ..itd. Ako na taj način žele prikazati dileme, bijes, podle namjere... stvarno izgleda izvještačeno. Serija ranije nije imala te elemente i radi toga mi se i dopadala. Sada je puna kojekakvih monologa, bijesnih, lukavih zamrznutih pogleda... i to samo kod nove glumice. Što Tempi reče, ovo dođe kao prevara sa novom glumicom ako su to zbilja na samom početku planirali. Nisam htjela odmah komentarisati jer sam željela vidjeti kakva je to glumica. Za sada mi se ne dopada način njene glume i iskreno se nadam da će to promijeniti. Vin je standardno dobar i sada je njegov karakter promijenjen. Postao je zatvoren, drzak, ciničan... Sve mu je svejedno i najradije bi da se ubije. Ta njegova ljubav prema Sidhi mi je i dalje čudna. Voljela bi da su imali neku idilu prije no što su saznali  ko je ko. Da su se oboje ponovo zaljubili a onda da se otkriju tajne i tek onda da se u Sidhi pojavi želja da pobjegne od njega ili da se osveti a on da je ovako voli. Pod ovakvim okolnostima mi nerealna njegova ljubav.

Vina i dalje prikazuju kao dobricu, tajno pomaže  Sidhinim roditeljima. Ne bi me začudilo kada bi Aniket bio izlječen. S druge strane Sidhi razmišlja samo o zlu i psiha joj je potpuno izopačena da bi mogla nekoga i ubiti. Vjerujem da je tome razlog dugogodišnji bijes i posmatranje patnje svog oca i konstantni stres i strah od gubitka. Nešto joj se u glavi i ranije poremetilo da se ne može kontrolisati i trezveno razmišljati. Požar je samo učinio još gorom. Vjerujem , kada bi vidjela Vina kod svojih ne bi joj palo na pamet da im pomaže nego bi mislila da ih želi ubiti. Malo sam razočarana radi ovih promjena ali vidjećemo šta će se dalje dešavati.

e

Quote

Cao Dina a i ostali. Malo mi je zao sto nema vise komentara, jer mislim da bi bilo jako interesantno cuti razlicita gledista na ovu seriju. Mada, za sada se Dina, slazem sa tobom ova glumica je monoglumica. Jako puno monologa , nekako mi se cini da produkcija je uvidela gresku, pa sada malo razvlace pricu kako bi znali sta se desava, ustvari sta da rade. Meni je bezveze njena zelja za ubistvom, jer je ona htela njerga da ubije. Ona posmatra Vina kao njenu najvecu pretnju, a kada bude shvatila da iza njenog neuspelog ubistva stoji njena rodjena sestra, sta ce se onda desiti. Praca je uzela novac koji je mozda mogao spasiti Zoi, nagovorila je Randjira da ubije Siddhi, ma sve su joj ruke do lakta u krvi.

A sto se tice nove Siddhi, Dina, ona ima sociva, verovatno nisi obratila paznju na taj detalj. Ona je stavila sociva pre nego je dosla kod Vina.

A sto kazes da je Vin dobrica. Jednom dobar uvek dobar. Svidja mi se nacin na koji pomaze Siddhinim roditeljima. Osecao se odgovornim za njihovo stradanje i sada na jedan nacin pomaze a da oni to ne znaju. Mislim da je on zaposlio i maloga i tako je isto pomogao. A sto se tice Praci, pa kakva je to ona kcerka , da je ne interesuje kako joj je otac i majka i brat. Ona je jedna neosetljiva glupaca. Izvinite na izrazu ali ovo mi nije normalno. A kada dobije nogu iz Vinove kuce, doci ce podvijenoga repa opet u tu svoju kucu, ako ne zavrsi u zatvoru za svoja nedela.

A znate li sta mi se najvise svidja. Vin je naucio engleski tako da ga se niko ne stidi, a mogu samo da nagadjam da je naucio i da plese i to savrseno. On je sigurno zbog Siddhi sve ovo naucio. Jeste da je postao grub , ali mislim da je to tako i trebalo da bude, on je sada onakav kakav je uvek i trebao da bude. Mada, samo mi se ne svidja sto pije.

Quote

A sto se tice njegove ljubavi prema Siddhi. On je sam rekao da je nju zeleo a za ljubav nije imao vremena. Misdlim da je njegova ljubav iz detinjsta ostala cista , jer je on nju voleo kao drugaricu i nista vise. A kada je odrastao on je Siddhi zeleo ali da se nije zaljubio u nju. On je mozda tek kasnije poceo nesto da oseca prema njoj, ali sada kada je nema bice interesantno kako ce se zaljubiti u ovu Siddhi.

Quote

I jos jedna stvar koja me jako interesuje je sledece. Vin nikome ne da da udje u njegovu   sobu. Jako me interesuje sta je to u njegovoj sobi.

Quote

Napokon sam videla , Vin je naucio da plese. Nece da obruka svoju Siddhi. Jao, ja jedva cekam sutra da vidim njih dvoje kako plesu.

Quote

i opet je zabranjeno ulazenje u njegovu sobu. Hmhmhm, mislim da on cuva neke slike od Siddhi.

Quote

Quote

Pozdrav svima, nadam se da ste svi dobro, i ako se komentarisanje ove serije svelo na sam minimum. Sve ono što ste Vi navele u potpunosti se slažem sa Vama. Ova nova glumica mi nikako ne leži . Ako su ipak morali da zamene glumicu mogli sa bar da izaberu neku mnogo lepšu devojku. Jer znamo da se sa  plasticnom  operacijom cine cuda i od ružne devojke se  stvori lepotica, ako je

u veštim rukama. A  Sidhi su dosta poružneli, i zato nikako ne bih volela da se taj dobri prelepi Vin zaljubi u nju.

Quote
Quote from Gogili on February 13, 2018, 10:56 PM

Pozdrav svima, nadam se da ste svi dobro, i ako se komentarisanje ove serije svelo na sam minimum. Sve ono što ste Vi navele u potpunosti se slažem sa Vama. Ova nova glumica mi nikako ne leži . Ako su ipak morali da zamene glumicu mogli sa bar da izaberu neku mnogo lepšu devojku. Jer znamo da se sa  plasticnom  operacijom cine cuda i od ružne devojke se  stvori lepotica, ako je

u veštim rukama. A  Sidhi su dosta poružneli, i zato nikako ne bih volela da se taj dobri prelepi Vin zaljubi u nju.

Cao Goca, Sretan ti Dan zaljubljenih . Drago mi je da si i ti ovde. Vidim da se ni tebi ne svidja ova nova glumica,a sta da se radi?

Meni isto nije jasna ova promena, ali verovatno ce na kraju ovu operisati da bi joj vratili prvenstveni izgled. Vin je dobrica, ali mislim da ce se zaljubiti u ovu Siddhi, a mozda ce on i shvatiti da je ovo njegova Siddhi, Videcemo. Hajde malo vise komentarisanja.

 

 

Kako iskljuciti AdBlocker?