Kuši odlazi na audiciju!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 390. epizoda – Kuši odlazi na audiciju!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? – 390. epizoda – Kuši odlazi na audiciju!
Arnav odvede Kuši u svoju firmu, u kancelariju koju je opremio specijalno za nju. Kuši ga pita zašto ju je dovukao tu. Arnav joj kaže da zna da je ljuta. Kuši odgovara da jeste ljuta, zbog onoga što joj je rekao, da nema hrabrosti da se suoči sa svetom. Arnav joj kaže kako zna da je ona talentovana i ako taj talenat usmeri u pravom smeru, daleko će dogurati. Zna da joj je potreban prostor, a u njegovoj kancelariji ga ne bi imala, zato joj je priredio iznenađenje – kancelariju opremljenu posebno za nju. Kuši pogleda unaokolo iznenađena. Arni joj kaže da ima jedan projekat i želi da ga ona vodi. Kuši se nasmeši, ali onda počne razmišljati o bakinim rečima, te kaže Arniju kako joj se jako sviđa to što je učinio za nju, ali misli da ona to neće moći. Arnav želi da joj pomogne, ali ona izjavi kako mora nešto sama da uradi, bez njegove pomoći. Doda da ima važna posla. Poljubi ga na brzinu i ode. Arnav deluje pomalo zabrinuto i zbunjeno.

Kuši se moli svojoj boginji da joj se ostvari san. Ne izgleda kao Mis Indije… Seti se potom šta joj je porodica rekla i to je ohrabri da će uspeti u onome što je naumila.

Kuši odlazi na mesto gde se održava audicija i tamo joj kažu da stane u red i popuni formular. Ona pođe da to i uradi.  Oko nje su sve moderno obučene i sređene devojke. Neke od njih počnu zajedljivo komentarisati njenu tiku, odeću, minđuše… Govore kako je Kuši iz srednje klase. Kuši je neprijatno. Jedna druga kandidatkinja, Amrita, kaže Kuši kako su ostale devojke samo ljubomorne na nju i hrabri je. Međutim, saznajemo da je Amrita namerno ohrabrila Kuši da izgleda lepo u odeći koju nosi, kako ona ništa ne bi preduzela da se popravi i kako bi je žiri eliminisao. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site