Kuši prolazi u 2. krug!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 391. epizoda – Kuši prolazi u 2. krug!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? – 391. epizoda – Kuši prolazi u 2. krug!
Kuši se predstavi kao Kuši Kumari Gupta i doda da voli da kuva. Rija je pita zašto, nema služavku? Kuši odgovori da nije to, nego su je učili da je bolje sam spremati svoju hranu… Pre nego što kaže još nešto, Rija jednostavno prozove drugu takmičarku. Međutim, gdin Džej je zaustavi i pita zašto želi da postane Mis Indije. Kuši odgovori da želi da uradi nešto što nikad nije ni sanjala, želi da se dokaže, da bude nezavisna. Veruje da tako može dokazati da može sve što hoće. Želi da testira sebe i ono što je u stanju da uradi. Mora da pokaže da nije samo dobra žena svom dobrom mužu, već da ima svoj identitet. Džej je zadovoljan odgovorom, a pomalo i Rija, samo što se trudi da ne pokaže to. Odjednom, na scenu stupa takmičarka koja je tek došla (i to sa sve ličnim asistentom) i ona prezrivo upita Kuši da li je završila ili ima još nešto da kaže. Tražili su joj da se predstavi, a ne da im čita lekciju. Kuši se sva skromna izvini, uzela im je više vremena nego što je trebalo. Devojka joj samo osorno kaže da se skloni i kad Kuši to i uradi, ona se počne predstavljati. Samouvereno izjavi da se zove Nataša i da ima samo jednu misiju – da pobedi. Da pobedi jer nije navikla da gubi, uvek pobeđuje. Ona nije samo manekenka, već brend. Veruje da je pobednica. Ona potom ode, ne sačekavši nikakvo podpitanje. Amrita komentariše Natašin stav. Nataša gleda Kuši i komentariše kako ne zna šta se desilo sa standardom tog takmičenja. Počele su seljanke da im dolaze na takmičenja. Kuši se pita šta ta devojka misli o sebi. Ova se okrene i kaže joj da misli da je ona nešto što Kuši nikad neće moći da postane. Kuši je zgranuta njenim ponašanjem i odgovorom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!