Kuši prolazi u 2. krug!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 391. epizoda – Kuši prolazi u 2. krug!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  12 Comments

  1. DINA

   January 11, 2017 at 11:48 PM

   Džej mi je simpatičan, a Rija baš i ne daje šansu, djeluje grubo. Izgleda da razumije Natašin “jezik”, a Nataša mi djeluje odbojno i nije ništa posebno pa mi nije baš jasno zašto je tako samouvjerena i ima podršku. Zna dobro hodati u cipelama sa visokom petom :-)) ali sve ostalo je prosjećno. Ostale djevojke koje su se prijavile na izbor su jako lukave i zajedljive.
   Raizade daju punu podršku Kuši dok Arnav zna da se nešto dešava ali nema pojma šta. Sigurno ga izjeda znatiželja šta to Kuši radi jer je provjeravao kod Gupti da li je ona bila tamo.Ovo me podsjeća na njihovo klasično nadmetanje. Opet joj je postavio izazov a sada ona dokazuje da može uraditi ono što on tvrdi da nije u stanju. To su radili svo vrijeme od potpisivanja ugovora kada joj je rekao da neće izdržati u njegovoj firmi, pa kada su se takmičili na sangitu da će izgubiti, …skoro prilikom posta joj je rekao da neće izdržati bez hrane, a sada joj je rekao da ne može biti uspješna bez njega, da nema pameti… Svjestan je da je pretjerao i nisam baš sigurna da li joj je ponudio super radno mjesto u svojoj firmi da bi ona prihvatila i da bi on time dokazao da ona ne može ništa uraditi bez njegove podrške te je spriječio da nešto uradi sama.To je njegov način ometanja kao što je ometao prilikom posta. Da je prihvatila posao i popustila iskušenju, izgubila bi. Isto tako imam osjećaj da je svjestan da je pretjerao i da mu ovo sve nije u interesu. On je taj koji voli da su osobe do kojih mu je stalo pod njegovom zaštitom a naročito Kuši. Ovim izazovom je pokrenuo da sama nešto ostvari, postigne bez njegove pomoći. Mislim da je to ono čega je postao svjestan ali kasno. Arnav ne želi da ona bude izložena vanjskom svijetu bez njegove zaštite. Ovim je i sam sebe stavio na vatru jer se i on mora osloboditi potrebe da Kuši drži kao rijedak cvijet u svom vrtu. https://uploads.disquscdn.com/images/55f9cd4e00ce130278ede52776785af2536833e6f6cf08aa753c89eaa8961688.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/48ebff60486b5f374baacbd080fcf563e0e9beaf59b18a9ac87119ce352887c3.jpg

   • Goca

    January 12, 2017 at 12:43 AM

    Cao Dina imaš dobar osecaj, u svim nabrajanjima, i potpuno se slažem sa tobom. Arnav želi da dominira nad Kuši, i da ona zavisi od njega. Ali ona se opire i dalje se bori za svoju samostalnost. Zato je i odbila da radi kod njega, između njih postoji ljubav, ali bi tako on dominirao nad njom, možda bi tako ona izgubila sebe. Ali je izabrala nešto, a za to i nije spremna. Jedina se ona pojavila u tradicionalnoj haljini njihove zemlje, a sve ostale devojke su savremeno obucene. Dobro je da je uspela da uđe u drugi krug. Ali ona mnogo odudara od ostalih devojaka i deluje staromodno i smešno. Da li ce do kraja nešto promeniti videcemo.

    • DINA

     January 12, 2017 at 2:30 AM

     Ćao Goco! Ja mislim da je nju više pogodilo što je nazvao nesposobnom i da nije pametna da pokrene nešto sama nego što ovisi o njemu. Rekao joj je da pokretanje posla nije pravljenje dželebija. Kada se umiješala i rekla svoje mišljenje u vezi malog Arava, njegovog ponašanje i poklona koji mu je kupio Arnav te da je to ispalo kao da je nagradio dječaka koji se loše ponašao on joj je bukvalno rekao da on troši novac gdje hoće i kako hoće. Ona je to shvatila da ako ne zarađuje novac da nema prava kod odlučivanja o vaspitanju dječaka što je i ispalo. E sad Kuši vidi u ovom izboru mogućnost za brzim usponom i zaradom ali ona nema iskustva niti je vaspitana da vodi takav život. Djevojke kao ona su naučene da vode domaćinstvo, brinu o starijima, suprugu… i tu je kraj svijeta. Što se njene odjeće tiče, nije atraktivna ali je Kuši po mom mišljenju ljepša od ostalih. Scenaristi obavezno dodatno naprave cirkus od nje Ali se ja puno ne osvrćem na to jer imam osječaj da hoće da nas nasmiju a pretjeruju pa se izgubio smisao. Nego Goco, gledala sam mnoge premijere, takmičenja, izbore naj glumaca itd.. Interesantno je da glumice, voditeljice, gosti upravo nose indijsku odjeću. Taj narod je suviše ponosan i ta odječa je kod njih atraktivna, raskošna, Evo ti slike bivše miss svijeta-Indijka Aishwayra Rai Bachchan u sariju je na premijeri filma a u crvenoj odjeći na proslavi svog 40 rođendana. Ovo crveno me podsjeća na Kušinu odjeću. Dakle radi se o pravoj miss. To znači da Kušino oblaćenje i nije zastarjelo nego je to njihova moda koja ne izumire. Ova realna mis ima slije i elegantnih haljina ali u mnogima je ubačen neki detalj koji daje šmek Indije. Na trećoj slici je Depika Pardukone. Ona je sada jedna od najpopularnijih glumica Bolivuda.

     https://uploads.disquscdn.com/images/d56666ae178b9cbb1f66d92e185355d1d675e3a3cbad7f6d9ac43a49a8eedc84.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/d0aca4be67797b5e62f8abbf9a76fa3e47f3657d99326bab12412e7e9f379fdf.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/23e11bf52e98cad859baef6c19efae7e21da8d377cc78b19cdd6dcb40b6538fa.jpg

     • Goca

      January 12, 2017 at 12:03 PM

      Cao Dina, sigurno si popila caj, ili ga piješ da bi se zagrejala malo, i ja ga pijem, jer je veoma hladno. https://uploads.disquscdn.com/images/55a645136456ae593642ebbefa857e00a0c04df6ecf5e399f5a0fdf0226fa157.jpg

      U pravu si Dina, oni su i po svojoj nošnji prepoznatljivi, a ujedno i jedinstveni u svetu i toga se cvrsto drže. Sinoc u dnevniku sam videla da je još uvek aktuelan sari i da ga njihove ministarke, ili visoke službenice u pratnji njihove vlade još uvek nosi. Mislim koliko god se u svetu menjala moda one i dalje ne odustaju od sarija, a njega treba namotavati oko sebe. Da budem iskrena ja bih se sa namotavanjem sarija smorila, ako bi morala stalno da ga nosim. Hajde mi navucemo pantalone, farmerice haljinu, suknju i bluzu i za tili cas si spreman i obucen, ali oko sarija ima posla. One su se tu sigurno dobro uvežbale i sa ljubavlju ga namotavaju, možda brže nego što zamišljam.

      • DINA

       January 12, 2017 at 4:30 PM

       Ćao Goco!!
       Napisala sam ti komentar ali ga diskus naprosto progutao. Rado bih s tobom popila ćaj i odmorila jer mi je zadnje vrijeme ispunjeno obavezama pa bi mi baš godio jedan dobar odmor.
       Namjerno sam postavila slike najpoznatijih Indijki da se vidi način njihovog oblaćenja. Naravno da one nose i zapadnjačku odjeću ali se ne odriču tradicionalne. Tunike sa helankama su svakodnevna a sari za izuzetne prilike. Što kažeš, njihove političarke takođe nose trad. odjeću i mislim kada bi nosile isključivo zapadnjačku da određen broj stanovništva ne bi glasao za njih. Prema ovome Kuši se ne razlikuje od većine Indijki jer ako ne zamjerim realnoj mis svijeta što bih zamjerila Kuši. Jednostavno sam prihvatila njihov način života i razmišljanja.Ta odjeća je njihov ponos i identitet i upravo mislim da scenaristi kroz Kušin primjer ističu razliku između vanjskog svijeta i Indije. S jedne strane Kuši je zaprepaštena načinom njihovog oblaćenja dok one ismijavaju njenu tzradicionalnu odjeću. Na kraju bi Kuši trebala prihvatiti dio tog zapada a ostale djevojke da cijene svoje. Mislim da je to suština. E sada što su scenaristi od jednih napravile glupače, odbojne i agresivne a od Kuši smotanu i smiješnu to je druga stvar. I na jednoj i na drugoj strani pretjeruju. Ja nekako ne pridajem pažnju tom uveličavanju. Još nisam gledala narednu epizodu pa ću većeras.
       Počele su se okupljati sajtovke na galeriji serije gdje glumi Drashti pa navrati malo. Voljela bih da i ti budeš tamo. https://uploads.disquscdn.com/images/80894703ca62526be38156a6729a1d0e1eb5ff25f09b1fcc18f5b354b924b776.jpg

      • Goca

       January 12, 2017 at 9:34 PM

       Dina volela bi da pratim i tu seriju gde glumi DD, i da se i tu družimo, ali prvo bih morala da savladam gradivo. Drago mi je da su se stare sajtovke opet pojavile. Takva divna glumica i zaslužuje takvu pažnju.

      • DINA

       January 13, 2017 at 11:51 AM

       Dobro jutro Gocili!

       Pa zašto imaš mene!!! U najkraćim crtama ću ti objasniti šta se dešava u seriji kao i prošli put. Upravo sam u velikoj gužvi pa neću moći baš odmah ali ću nastojati da to uradim čim prije budem mogla. Sada je zatišje na sajtu radi praznika ali vjerujem da će se opet sve probuditi. I prošla godina je koliko se sjećam ovakva bila.
       Pozdrav od mene..:-))))

      • Goca

       January 13, 2017 at 1:17 PM

       Hvala ti Dina, stigla sam do 26 epizode, neznam kada cu moci da nastavim da citam dalje.

      • DINA

       January 15, 2017 at 12:44 AM

       Vjeruj da su dobro i sažeto opisali i preveli.Dvije porodice su u pitanju. Suština je što je Ragav dobrica i jako vezan za Dadi. Ostali članovi porodice Mera ga iskorištavajo. Nena je takođe dobra i privržena majci a nju iskorištava rođeni brat i snaha. Takođe Nena jako poštuje Dadi pa je ona htjela da je uda za Vira koji je umaženi član porodice Mera. Vir će pobjeći pa će Dadi da bi sačuvali obraz podmetnuti Ragava da oženi Nenu. Ona je ljuta radi toga na njega pa su u svađi ali kako to obično bude polako se zbližavaju.

      • Goca

       January 13, 2017 at 1:22 PM

       Možda cu uspeti sa kafom da privucem naše drage sajtovke, da se ovo zatišje prekine i da im kafa pomogne da se probude. E pa drage moje prijatna kafica.

  2. Tempesta

   January 12, 2017 at 12:44 AM

   UBAČENA 392. EPIZODA. :-*

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?