Arnav saznaje da se Kuši takmiči!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 392. epizoda – Arnav saznaje da se Kuši takmiči!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? – 392. epizoda – Arnav saznaje da se Kuši takmiči!
Kuši se brine kako će nastaviti takmičenje. Pita Amritu šta se očekuje od njih. Ova odgovori da samo gleda i kopira ono što druge devojke rade. Kuši je pita za štikle, ona ne zna da hoda u njima. Amrita joj kaže da mora da nosi samo štikle, kako bi igledala visoko, žiri želi takav izgled. Kuši obuje štikle i počne da vežba. Tom prilikom naleti na Natašu i ispoliva je vodom. Ova je besna. Kuši joj ljubazno ponudi da joj pozajmi svoju odeću, na šta joj ova odbrusi da bi radije izgubila nego da obuče njenu odeću i izgubi.
Amrita savetuje Kuši da namaže svetlo crveni karmin, tvrdeći da će izgledati još lepše. Kuši joj kaže da ga je probala kod kuće i shvatila je da joj ne stoji, tako da neće menjati ovaj koji nosi. Zamoli boginju da je zaštiti.
S druge strane, žiri poziva ni manje ni više nego Arnava da bude sa njima u žiriju, obzirom da je on njihov glavni sponzor. Sve takmičarke bivaju pozvane na pistu, jedna po jednu. Na kraju pozovu i „gđu Kuši“. Arnav podigne pogled sa telefona, ali ga opet spusti. Kuši se počne peti na pistu, sva nesigurna, pokušavajući da održi ravnotežu na onim štiklama. Napokon ugleda Arnava u žiriju i stane zgranuta. Arnav takođe ugleda nju i zaprepasti se. Voditeljka kaže Kuši da nastavi da hoda. Kuši nekako nastavi, ali padne nakon par koraka. Arnav skoči. Ona zatvori oči i pomoli se boginji da kad otvori oči shvati da je sve samo san i da Arnav ne sedi u žiriju. Međutim, kad otvori oči, ponovo ugleda Arnava. Džej (muški član žirija) zatraži od nje da ustane, može ona to, neka im se predstavi. Čak je i voditeljka podstakne na to. Arnav osorno zatraži od nje da se predstavi. Kuši ustane i počne mucati. Korakne malo napred, opet jedva održavajući ravnotežu, ali onda stane, izuje se i izjuri iz prostorije. Svi se šokiraju, Arnav pogotovo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!