Kako da nazovem ovu ljubav? (Ek Jashn) – 5. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (Ek Jashn) – 5. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (Ek Jashn) – 5. epizoda
Arni kaže kako je Anđeli pristala da kaže Kuši ono što joj je on rekao. Do njega dođe Hariprakaš, pa ga obavesti da mu je iz firme za godišnjicu braka stigao šampanjac. Međutim, to “šampanjac” ne izgovori kako treba pa ga ovaj ispravi. Doda kako Kuši to ne pije, on… Tu mu padne na pamet ideja, pa kaže slugi da spremi sve što treba da napravi “thandai”/”bhang” (piće koje je Kuši popila za vreme Holija). Sluga mu smušeno govori kako je Holi već prošao… Arni mu naredi da samo uradi kako mu je rekao. Ovaj klimne glavom i ode. Arni kaže gledaocima kako bi bilo zabavno da nazdrave “bhang-om”. Pita sećamo li se kako se Kuši ponaša kad popije to piće. Puštaju nam sećanje na Arnijev i Kušin prvi Holi nakon što su se uzeli. Kuši je ucenila Arnija da i on popije “bhang”. Onako ošamućena je rekla Mano da izgleda poput duge bez kiše kad izađe našminkana u raznobojnim sarijima. 😀
Vraćamo se u sadašnjost. Arnav melje sastojke za “thandai”. Pita slugu koliko će još to morati da radi. Sluga proveri i kaže mu da treba još. Arni mu naredi da donese mleko, te pročita kako treba sve sastojke da samelje tako da to izgleda kao pasta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site