Kćerke 14. i 15. epizoda!Kćerke druga sezona!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 14. i 15. epizoda!Kćerke druga sezona!

By  | 

Kćerke 14. i 15. epizoda!
14. epizoda
U drugoj sezoni Hazan saznaje da je Sinan odgovoranza noć u kojoj je njen ponos povredjen kao nikada do tada.Istina je izašla na videlo i Hazalino srce lomi u delove, a bolna je i za Sinana.Jagiz, koji je odgovoran što se istina saznala, sada pred sobom ima dvoje skrhanih ljudi koje mora dovesti u red.

15. epizoda
Za Hazima i sve Egemenove je šokantno venčanje koje se održava izmedju Edže i Hazima.Hazan, Jagiz i Sinan svedoče venčanju ljuti iz različitih razloga.Hazan želi da spasi sestru, ali Edžini postupci ostavljaju u čudu i njenu sestru i majku.Nakon kćerkinog potpisa, Faziletini snovi se ostvaruju.Braća Egemen prekidaju vezu sa ocem.Hazan sumnja da njena sestra nije svojom voljom ušla u brak i želi da razotkrije ko stoji iza njene odluke.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site