Kćerke 2. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 2. epizoda!

By  | 

Kćerke 2. epizoda!
Fazilet je jako razočana u takmičenje, ali  se ne predaje i nema nameru da odustane od svojih snova. Njen novi cilj je da po svaku cenu dospe u vilu. Hazan doživljava najmračniju noć u svom životu i traži Jagiza kako bi se obračunala sa njim, neznajući čak ni ko je on.

 Hazan otvara nove rane iz prošlosti svedočivši Sinanovom bolu, te se medju njima stvara most koji će im promeniti živote. Istina o smrti njihove majke iznela je na videlo svu svađu među braćom u vili Egemen. Hazimu je jako teško da obuzda svoju decu i mora da se suoči sa još većim tajnama svoje porodice.

Fazilet ne odustaje od takmičenja, odvešće Edže u vilu Egemen što će se završiti neočekivano.Za to vreme, Hazan i Sinan se upuštaju u opasnu avanturu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site