Kćerke 6. epizoda! Hazan odlazi iz vile!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 6. epizoda! Hazan odlazi iz vile!

By  | 

Kćerke 6. epizoda! Hazan odlazi iz vile!
Za Hazan i Edže dolaze teški dani u vili. Nil zatekne Hazan u Sinanovu sobu, pa Hazan zbog toga doživljava teške trenutke i suočava se sa još jednom prljavom Sinanovom igrom. Hazan odlazi iz vile slomljenog srca, vraća se u malahu, gde je čeka nov šok i još bola….

Edže dospeva u bnove probleme zbog razbijene bočice parfema. Cela vila saznaje za to a za to vreme Fazilet i njene kćeri potrešene su jer su ostale bez svog doma. Hazan, Jagiz i Sinan se moraju suočiti sa prošlošću. Hazan je jako potrešena jer je ostala bez doma i to veoma teško prihvata.

Jagiz je odlučan da se drži po stranu u vezi Hazan i Sinana. Medjutim, on se ponovo nadje između njih dvoje kad Sinan u pola noći ode po Hazan u hotel. Hazan teška srca donosi odluku da potisne svoja osećanja prema Sinanu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site