Kćerke 9. i 10. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 9. i 10. epizoda!

By  | 

Kćerke 9. i 10. epizoda!
9. epizoda
Hazal zaklecaju kolena zbog Sinanove lažne izjave ljubavi.Hazal po prvi put reši da mu poveruje, te oni provode jedno neobično veče zajedno potpuno neplanirano.Fazilet je u šoku što joj je Hazan pocepala ček.Jagiz prekida sve veze sa svojim ocem, a slučajni susret sa Edže potpaljuje nove nesporazume.Sinan pored Haziled počinje da oseća ono što nikada do sada nije.On oseća grižu savest i nalazi se u bezizlenoj situaciji.Nil ne može da podnese Hazalinu i Sinanovu bliskost, te postavlja zamku koja će promeniti sve.
10. epizoda
Policija dolazi po Hazan, optuživši je da je pretukla jednu devojku.Sinan je očajan saznavši to.Fazilet i Sdinan odlaze u policisku stanicu, te im se ona kune da nije ništa učinila.Hazalina majka pada u nesvest.Sinana zbog Hazal izbacuju iz kuće.Jagiz nije ravnodušan na situaciju u koju se nalazi Hazan i preduzeće pravi neočekivani potez.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site