Madhubala - 03.12.2013. - Madhu je izgubila bebu!

Indijske Serije

Madhubala – 03.12.2013. – Madhu je izgubila bebu!

By  | 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Nadam se da ce vam se svideti moji prevodi.

  18 Comments

  1. ANITAA

   December 4, 2013 at 9:58 AM

   djevojka koju je udario je ta nova zena koja ce uci u RK zivot,on ce da ide kod nje da se brine o njoj,a kasnije ce traziti neku vrstu utjehe u njoj,zao mi je Madhu njeno stanje ce itekako iskoristiti Dips i Pabbo,da okrenu RK protiv nje.nadam se da ova negativka nece dugo da se zadzi.Prvo Sultan u Madubalinom zivotu a sada ova zena u RK zivotu samo se vrte u krug.

  2. ANITAA

   December 4, 2013 at 10:21 AM

   Madhu ce uskoro da napusti RK kada joj on rekne da joj nemoze da vjeruje da je pobacaj sama izvela samo da bi mogla da glumi u filmovima.Ona poslije ovoga odlazi kod majke.A RK se i dalje brine o toj djevojci sto ju je udario, ona ce njega iskoristiti i postait uspjesna i poslije ovoga ce ga ona ignorisati, e bas mi je drago.RK ce ponovo pocet da pije,jer je tek postao svjestan da je koristio svoje vlastito djete da zabrani Madhu da snima filmove i trazit ce ponovo Maddhu da mu oprosti i da mu se vrati a znajuci Madhu ona ce njemu oprostiti,valjda ce poslije ovoga i on sam biti podrska Madhu da nastavi svoju karijeru.

   • Jeca

    December 4, 2013 at 11:45 AM

    A gde si to pročitala?

    • ANITAA

     December 4, 2013 at 12:34 PM

     na stranici Madhubala i RK svaki dan izbacivaju naredna desavanja tako da znam sta se desava sa serijom nisam gledala nekoliko zadnjih epizoda ali ovako procitam prevod,a i na toj stranci procitam sta ce da bude,sve sto je do sada pisalo je bilo nadam se da ce i ovo.

     • Jeca

      December 4, 2013 at 12:41 PM

      Kako se zove ta stranica?

      • ANITAA

       December 4, 2013 at 12:56 PM

       ostavila sam ti u caffeu naziv stranice a na toj stranici sam nasla taj dio gdje madhubala ostavlja rk ostavila sam ti link

    • ANITAA

     December 4, 2013 at 12:38 PM

     Jeco znas li dali ce neko dr.da glumi Madhubalinu majku,cini mi se da je ona glumica napustila nedavno seriju,ili ce samo ovako snimat kao otisla kod majke ali je nece prikazivati.

     • Jeca

      December 4, 2013 at 12:42 PM

      Ne znam, mada mislim da je niko neće ni zameniti.

   • radici

    December 4, 2013 at 12:26 PM

    ANITAA ovi su gori od Male neveste ,MALO SAM IH GLEDALA PA ODUSTALA
    POGLEDAM samo VASE KOMENTARE

    • ANITAA

     December 4, 2013 at 12:37 PM

     Radici ja ulazem poslednje atome snage da gledam i Madhubalu i MN toliko su mi se smucili njihovi scenariji,oni neznaju nista lijepo snimati,ako snime jednu lijepu epizodu,narednih mjesec dana su samo gluposti.

  3. ja

   December 4, 2013 at 2:38 PM

   Madhubala treba da ga ostavi i nikad ne treba da mu se vrati.Zasluzio je.!

  4. BRANE STEFANI

   December 4, 2013 at 5:52 PM

   ANITAA POLJEPŠALA STE MI DAN KAD SMO REKLE DA ĆE GA NAPUSTITI I DA ĆE JE MOLITI DA SE VRATI .DALI ĆE TO BITI USKORO.VOLJELA BI DA TO TRAJE MALO DUŽE DA MU ODMAH NE POPUSTI .NAPIŠITE AKO JE ŠTO NOVOGA.

   • ANITAA

    December 4, 2013 at 6:05 PM

    i ja danas procitala i nemoguu d vjerujem mislim da ce ove sedmice da se desi to da ga ostavlja,citala sam prevod vec ju je danas okrivio za pobacaj i poceo se udaljavati i odmah poslije toga ona odlazi a on nece cak ni da pokusa da je zaustavi,a mislim da jos nikoga nije obavjestio za onu djevojku sto ju je udario,mislim da Madhu nezna za to.

  5. BRANE STEFANI

   December 4, 2013 at 7:22 PM

   Anitaa meni je važno samo da će se on propiti i uvidjeti da je jako pogrešio.ustvari voljela bi da mu se Madhu neće vratiti i da on životno bude ovisan o njoj. I da tako opet zaživi njihova prava ljubav.RK mora mora snositi posledice svog ponašanja .Kad Paabo uvidi da Guru nije u pravu ,da i ona moli MADHU da mu se vrati ,a verujem da če tako i biti jer on će yse verovatno jako opijati i gde to vodi.Anitaa kada saznate nešto više pišite za ŠTEFI .LPZA vas ,kčerku i vašu familiju. Anitaa neznam eng. i zato ne razumijem ništa molim vas pišite mi sa oznakom STEFI L POZDRAV. Jako teško gledam ove epizode.

   • ANITAA

    December 4, 2013 at 9:03 PM

    da vidjet ce da je pogrijesio,nadam se da nece previse oduljiti sa tim,danas je izasao neki promo u kojem je madhu sa koferom i krenula da odlazi.Poslednje sto sam citala je da ce Madhu kada ode kod majke shvatiti da je krenula da gradi karijeru,i pocet ce zivjeti i raditi kao superstar Madhubala.

  6. BRANE STEFANI

   December 4, 2013 at 9:20 PM

   ANITAA JAKO SAM VESELA PA MAKAR BILA SAMO U SERIJI DA RADI KAO SUPERSTAR MADHUBALA. ŽELIM DA NE PADNE U KAKVU DEPRESIJU,I VOLJELA BI DA RK JAKO PATI ZA NJOM.SVEJEDNO MISLIM DA JE ONA JAKOG ZNAČAJA I DA SE TO NEĆE DESITI . VOLJELA BIH ZNATI KAKO ĆE SVE TO PODNIJETI RADHA MAJKA RK. A OVO DA ČE GA NOVA ISKORISTITI TO JE FENOMENALNO ,DA SHVATI DIPS GA JE PREVARILA I OVA ISKORISTILA-ŠTA MU PREOSTANE-MADHU .PITAM SE DALI JE NJEGOVA LJUBAV JAKA DO MADHU I DALI ĆE GA MADHU VOLJETI ISTO KAO PRIJE. JA SIGURNO NEBI.MA NEMA TE LJUBAVI UZ TAKVO PONIŽENJE I ZATO BI VOLJELA DA JE ON PONIŽEN I DA PRIHVATI MADHUBALINU KARIJERU I DA ZAJEDNO SNIMAJU FILMOVE I DA BUDU OBOJE SUPER ZVEZDE.VOLJELA BIH DA U SERIJI IMAJU DECE.ANITAA LP OBAVEŠTAVAJTE ME KADA SAZNATE NEŠTO NOVO.

  7. kjara

   December 4, 2013 at 10:26 PM

   Ako ima i dvije ciste u glavi nikad vise mu se nece vratiti. On je zaista nije zasluzio na nijedan nacin. Kreten koji nema svoje misljenje i moze da ga okrene jedna dipali i ona nova sto je dosla sa tvrdnjom da ga voli kao sina. Ne daj mi Boze da me neko tako voli. Bolesni kreten bez 2g mozga. A mislim da ni ja nemam ni 2g mozga kad gedam ovo i nerviram se.

  8. BRANE STEFANI

   December 5, 2013 at 11:25 AM

   Anitaa,Kjara,Radici i Ja hvala vam za komentare.Po mom mišljenju če RK postati sasvim normalan čovjek i da će mu se Madhu vratiti ili će je opet dovesti na silu.Njegov ego će pasti jer će ugotoviti šta je izgubio i načisto će se promeniti.Voli on nju jako samo sam sebi ne prizna.Biti će oni sretni,još će imati i dece jako bi voljela .Napišite ako ima šta novoga.Oprostite mi ako se nadje kakva slovenska riječ,trudim se da budem tačnija aliiiiiiii.ANITAA odpišite ako ste saznala šta novo.Vidite i mojim godinama šta se dešava kad nešto počneš da gledaš postaješ osvoje serijom kao da je to realan život.LP

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?