Mala nevesta,24.08.2013

J obavestava Singove da ide u Mangolare da vidi G.On zeli da licno vidi da je sve u redu sada kada je funkcija zavrsena.Sumi se buni,ali je K nadjacava.J odlazi,a porodica se raspravlja.Sumi njije srecna.x2oIloK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanci se ljulja sa drugaricom.Devojke razgovaraju o postu,gde ce Sanci da posti za J.

Ikh5k5A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gena ima poklon za G koji salje preko J.K dolazi kod J koji je sa Genom i daje slatkise za G.Ona kaze Geni da ne govori nikome za ovo,da bi bio mir u kuci.

wEdTDhm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanci bira broj ali onda odlucuje da ne uznemirava J buducu zenu Sanci.Ona se ponovo raspravlja sa B koji smatra da je J dovoljno zreo da samostalno donosi odluke.

frNv8Q7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siv i A su u kuhinji i imaju romanticne trenutke..Siv kaze da ne moze da spava bez nje pa se probudio.Anandi ga tera  iz kuhinje.Anandi mu se osmehne.

xqEImGM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajron prima poziv od Jagija,koji je na aerodromu .Sumitra je i dalje uznemirena i ne zeli da razgovara .K i B  ubedjuju Sumitru da jede.

Anandi budi Sanchi.Sanchi ne zeli da se probudi.Anandi kaze Sanchi da se spremi brzo jer ju je zvao Jagi.Sanchi brzo zuri da se spremi.Anandi I Siv se smeju.A kaze da ce Sanci biti veoma ljuta kad sazna da je J nije zvao.

GebTsRc

 

 

 

 

 

 

 

 

Ira govori Sanci i A da ne jedu brzu hranu.Dadu se sali da je on moze jesti jer se brza hrana nece ljutiti ako je pojedena od strane coveka.Siv sluzi Dadua i dobija blagoslov da mu zubi budu jaki tako da i on moze u njegovim godinama uzivati u ovakvom dorucku sa kojim ce ga usluziti njegovi unuci.

3kpiqKB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanchi u sebi misli kako mora da impresionira sve do vencanja.Ganga je u kuci.Neko pokuca na vrata,Ganga otvara I vidi Jagija.Jagi I Ganga se gledaju.

rvlm8s0

 

 

 

 

 

 

 

 

Gledacete:Sanci saznaje da je Jagi otisao da vidi Gangu.Ona obavestava o tome Sekarove,svi su u cudu.