Mentalist od 29 do 31 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 29 do 31 epizode

By  | 

Mentalist od 29 do 31 epizode

29 Epizoda,Crno zlato i crvena krv

Tokom istrage ubistva u slučaju Red Johna, Sam Bosco hvata Patricka zbog ometanja istrage. Jane je uhvaćen i odveden u zatvor jer je postavio uređaj za prisluškivanje u Boscovom uredu. Choe ispituje Luscuma, koji priznaje da je svađa zapravo bila zbog nafte na zemljištu, koje mu je oduzeto. Cho posećuje Janea u zatvor i daje mu slučaj na uvid.

30 Epizoda,Crveni bikovi

Kad su se dva različita slučaja počela presecati, Minelli je naredio da se Boscov i Teresinin tim ujedine u istrazi otmice. Međutim, zbog dva različita pristupa, pojavljuju se pritisci unutar timova i među kolegama…

31 Epizoda,Njegova desna crvena ruka

Nakon dojave da je na groblju nađeno telo, detektivi odlaze na teren i započinju istragu. Mrtvac je zamrznut i ostavljen u grobnici bez ikakve identifikacije. Po povratku u sedište ekipa vidi ranjenog Bosca i još dvojicu agenta mrtvih, a agent Hicks je nestao. Pregledjuju snimke s video nadzora, a zaposlenici su podvrgnuti ispitivanju kako bi se otkrilo više o nezapamćenom zločinu počinjom u središtu Centralnog biroa. U međuvremenu, forenzičari otkrivaju da telo pronađeno na groblju pripada dr. Towlneu Morningu iz Stockona, a Jane zajedno s Lisbon i Choom odlazi do njegovog ureda.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site