Najave za indijske serije - 09.07.2017. - Udaan, Simar, DSDT, Swabhimaan...

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 09.07.2017. – Udaan, Simar, DSDT, Swabhimaan…

By  | 

Najave za indijske serije – 09.07.2017. – Udaan, Simar, DSDT, Swabhimaan…
Prevod: Maya.

Uživajte u najnovijim najavama za indijske serije… 😀
Odbačeno siroče – Parovi su došli na kampovanje i zabavljaju se. Čakor i Surađ reše da se venčaju tu, bez sveštenika i raznih drugih rituala. Surađ daje ‘mangalsutru’/venčanu ogrlicu Čakor i kaže joj da će odmah da se venčaju, pre no što ona promeni mišljenje. Oni su radosni i venčaju se. Bhaiya ji pokušava da ubije Čakor. On je u kontaktu sa nekim čovekom, koji ih prati i sprema se da ubije Čakor. Surađeva i Čakorina romansa će da bude prikazana u novim epizodama ove serije… Surađ izjavi ljubav Čakor. On je pita da sada pusti sve probleme i brige i da misli samo o njemu. Ona ga grdi i pita da više ne pije vino. Surađ se šali sa njom. Čakor ljutito ode odatle, a Surađ je prati i hvali. 😀
Deluje da je konačno sreća ušla u njihov život, ali je pitanje koji su Bhaiya ji-evi novi planovi. Ostanite uz nas i nove epizode serije pratite radnim danima na našem sajtu! 😀 (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site