Najave za indijske serije - 6.10.2017, 2. deo,. - IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS...

Vesti

Najave za indijske serije – 6.10.2017, 2. deo,. – IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS…

By  | 

Najave za indijske serije – 6.10.2017, 2. deo,. – IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS…
Prevod:Maya.Uživajte! 🙂
Simar – Samir brani Bairavi i ljut je na Simar. Šera i Simar plaše Bairavi duhovima… Simar kaže Bairavi da će je ubiti kao što je ona nju. Bairavi se preplaši i misli da ludi. Samir se svađao sa Simar, a onda je Sanđana viknula na njega besno.
Šta sledi dalje?! Znaćemo uskoro. 🙂

Shakti – Surbi i Nani žele da vrate Somiju natrag. Dolaze do kuće gde je ona sa Malikom i ostalima. Malika kaže da će pustiti Somiju da ide tek ako Harman ispuni njene uslove. Doda da je sve sada u (Mata Raninim) Boginjinim rukama. Izjavi: ,,Tarana će da boravi ovde, sa nama, sve dok Harman ne ispuni uslove!”
Surbi izjavi da i ona ima pravo na svoju sestru Somiju i niko ne može da joj zabrani to. Ona viče i svađa se sa Malikom/Sajom. Malika je pita zašto je Somija tu, ako su je svi oni tamo toliko voleli. Ona izbaci Surbi i Nani napolje! Malika radi sve to isključivo za Somijino dobro i kaže u sebi da će jednog dana svi to da shvate. Surbi i Nani odu tužno i misle o Somiji… Šta sledi dalje? Pratite nove epizode radnim danima na sajtu! 🙂

YRKKH – Nakš i Kirti se venčavaju konačno. Oni razmene venčane vence i obilaze krugove oko vatre!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site