Najave za indijske serije - 7.10.2017. - IMM, Shakti, Ishqbaaz, DSDT, TSMSP...

Vesti

Najave za indijske serije – 7.10.2017. – IMM, Shakti, Ishqbaaz, DSDT, TSMSP…

By  | 

Najave za indijske serije – 7.10.2017. – IMM, Shakti, Ishqbaaz, DSDT, TSMSP…

Prevod: Maya.
Uživajte. To je dovoljno reći! Krećemo… 🙂

Ishq Mein Marjawan (skraćen naziv ove serije – IMM) – U novim epizodama nam sledi puno toga. Evo, ukratko…
Dip (Deep) i Arohi (Aarohi) izlaze na romantičan sastanak. Dip pokušava da zavede Arohi. On radi sve što može da osvoji njeno srce. On im je spremio sve za to veče romantično i slikanje pred kamerama. Oni se zagrle i romantični su…. Dip radi ‘shayari’ i izjavi svoju ljubav Arohi… Arohi se zaljubljuje u Dipa!
Dip i Tara (Dipova prava supruga i serijski ubica) su zli zapravo i varaju Arohi. Videćemo Tarinu prošlost u novim epizodama ove serije. Znaćemo razlog zašto je ona postala serijski ubica… Tara je ubila neke.. Dip vidi da je Tara uznemirena, zagrli je i smiruje. On krije svaki njen zločin.
Hoće li Arohi uskoro saznati pravu istinu i Dipovo pravo lice? Šta je Tarin motiv za sva ta ubistva? Da li će inspektor Lakš uspeti da razotkrije Taru?
Da biste saznali sve to, nastavite da nas pratite! 😉

Shakti (u prevodu: Moć ili Snaga) – U novim epizodama ove poznate indijske serije sledi nam dosta toga. Kao, na primer ovo…
Harman je uporan i dolazi da se vidi sa Somijom. On stane ispred kuće transrodnih osoba i želi da izvadi Somiju odatle, ali se one (transrodnice/’kinnari’) okupe i spreče ga. Harman se naljuti i uperi pištolj u njih. One staju. Harman shvati da je preterao i skloni pištolj po strani. On zastane isto. Malika stiže tu i vidi ga. Nije iznenađena i priđe mu. Harman krene da se svađa sa njom i onda joj preda u ruke pištolj, pa joj kaže da ga upuca i onda će dokazati ono što je ona htela. Harman joj daje pištolj i stane, govori joj da ga upuca slobodno. Viče: ,,Ne mogu da živim bez Somije! Ako želiš da me vidiš bez moje Ruže (‘Gulabo’ na hindi jeziku)… bolje me ubij sada i ovde na licu mesta!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site