Najave za indijske serije - 9.10.2017. - Udaan,DSDT, Shakti,IMM,PA,YRKKH, Naamkarann,Ishqbaaz, YUDKBH,RKC...

Vesti

Najave za indijske serije – 9.10.2017. – Udaan,DSDT, Shakti,IMM,PA,YRKKH, Naamkarann,Ishqbaaz, YUDKBH,RKC…

By  | 

Najave za indijske serije – 9.10.2017. – Udaan,DSDT, Shakti,IMM,PA,YRKKH, Naamkarann,Ishqbaaz, YUDKBH,RKC…

Prevod: čitateljka, prevoditeljka i bivša moderatorka Maya.
Počinjemo, veliki pozdrav! 🙂

Dil Se Dil Tak (skraćen naziv serije – DSDT) – Partu puno nedostaje Šorvori i on gleda njenu sliku. On je zabrinut i bespomoćno plače. Šorvori dolazi da se vidi sa Partom i da prekine njegov post. Part je čeka. Šorvori ga nahrani i time prekida njegov post. Oni su romantični… Part shvata da je on to sve samo zamišljao i tužan je! Ukućani su tužni kad ga vide tako i pokušavaju da ga razvesele, pa pevaju pesme u nekoj igrici.
Nove epizode pratite na sajtu radnim danima! 😉

Piya Albela (skraćen naziv serije – PA) – Puđa ima piće u svojoj ruci. Ona se napije i krene da pleše zavodnički oko Narena. Naren se šokira kad vidi to i pobegne od nje, jer je on mrzi. Puđa prilazi Narenu i prizna mu da ga voli. Naren je u šoku i ne veruje joj.

Shakti – U novim epizodama ove serije, koje možete da pratite radnim danima na našem sajtu, sledi…
Harman svira ‘dhol’ (nešto kako bubanj, u to se lupa rukama; prim. prev.) i seća se Somije. On misli o Somiji i zamišlja je pored sebe. Njihova ljubav je jaka i velika. Transrodne osobe opkole Harmana i plešu oko njega. Somija dolazi tu i kaže da puno voli Harmana i to je najveća istina njenoga života. Harman ispunjava Malikine uslove. Transrodne osobe vide Harmanovu pravu i veliku ljubav prema Somiji, te shvate značenje reči “ljubav”. One žele da imaju uza se nekog poput Harmana. Svi blagosiljaju Harmana i Somiju. Svi glasaju da Somija i Harman odu i žive srećno zajedno, ali tada Malika dolazi i protivi se tome. Kaže Harmanu da ostane još neko vreme sa njima i onda može da ode sa Somijom. Harman se složi i moli se Boginji da će Malikino srce da smeška.
Mi se nadamo istom. Taj čas se bliži… 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site