Neželjene 2-119. ep.,Anuška i Daramova žena, Komal Kriplani, sreću se!

Indijske Serije

Neželjene 2-119. ep.,Anuška i Daramova žena, Komal Kriplani, sreću se!

By  | 

20. 4. 2018. – Neželjene 2 – Anuška i Daramova žena, Komal Kriplani, sreću se!

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće sa Amrišovim ljudima koji kidnapuju Tai Aju. Shaurya i Anu nisu videli to i prošli su ulicom (cestom) pored. Ranteđ vidi ožiljke na Đuhinom vratu i pita je znatiželjno šta je to. Đuhi ćuti i uplašeno posmatra Indera. Ranteđ zahteva odgovor, uporan je. Inder odgovara umesto Đuhi: ,,Lepo je videti da si dobar i da se brineš za svoju mlađu sestru. Đuhi je jako nespretna devojka i pala je juče u kupatilu. Tako se tu povredila. Zato… ne brini se. Sve je OK.”

On posmatra Đuhi i smeška se. Ranteđ sve vreme gleda kako se Đuhi i Inder čudno gledaju, pa zaključi u sebi: ,,Ovde nešto ne valja. Ovo nije odnos oca i kćerke… Da nije… Moram da otkrijem. Moram da otkrijem to što pre i da razotkrijem ovog Indera pred svima!”

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site