Neželjene 2- 121. ep.,Komal otkriva Anuški istinu o Šagun i Amrišu, kao i njihove planove!

Indijske Serije

Neželjene 2- 121. ep.,Komal otkriva Anuški istinu o Šagun i Amrišu, kao i njihove planove!

By  | 

25. 4. 2018. – Neželjene 2 – Komal otkriva Anuški istinu o Šagun i Amrišu, kao i njihove planove!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće tamo gde se jučerašnja završila. Shaurya hvata Anušku za ruku i kaže joj da je dosta žmurki, sada su tu samo on i ona (jedini). Anuška ga posmatra i ćuti… On pleše s njom i privuče je na svoje grudi. On se onda spušta na kolena i zaprosi je, daje joj prsten. Anuška je zapanjena i povuče se unatrag. On je gleda i pita šta je bilo, zar ga ne voli. Anuška skida narukvice sa ruku, gasi fen i kaže mu da ustane. Ona se onda malo umiri i objašnjava mu da još nisu spremni za to, ne znaju šta donosi brak. Shaurya doda da je potpuno spreman, puno je voli i problem je samo u njoj sada. Ona ga pita KO JE ON, lik koji stalno upada u probleme i želi da se stara (brine) o njoj lepo sada. On joj drži ruku, garantuje joj sigurnost i sreću. Više neće da se bori zbog nje – puno je voli i ceni, oduvek je. Anuška mu vraća narukvice i ode odatle iznervirano. On je začuđen i misli o svemu… Tužan je.

U Virpuru,
Inder ulazi u Đuhinu sobu i zatvara vrata besno. Đuhi ustaje s poda i pravda se: ,,Tata, nije moja greška. Ništa ne znam… Ranteđ me je samo branio. On je…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site