Neželjene 2-125. ep.,Anuška potpisuje kao Đuhi imovinske papire, Ranteđ drži Miru zarobljenu u kući?!

Indijske Serije

Neželjene 2-125. ep.,Anuška potpisuje kao Đuhi imovinske papire, Ranteđ drži Miru zarobljenu u kući?!

By  | 

2. 5. 2018. – Neželjene 2 – Anuška potpisuje kao Đuhi imovinske papire, Ranteđ drži Miru zarobljenu u kući?!

Prevod: Maya. 🙂

Juče:
Anuška i Shaurya su se verili. Oni plešu zajedno (pogledajte video na vrhu stranice). On je presrećan i grli je. Đuhi sumnja u Ranteđa, prati ga i shvata da je neko zarobljen u sobi u kući. Reši da otkrije istinu.

Epizoda kreće tamo gde se prošla završila.
U Virpuru,
Đuhi i dalje sumnja u Ranteđa i odlučna je da otkrije istinu. Đuhi vidi da Ranteđ izlazi iz one iste sobe i da je zaključava. Ona vidi na njegovim rukama krv i zaprepasti se. Ranteđ obriše krv majicom i odšeta odatle. Đuhi je zapanjena i polako prilazi toj sobi krišom i osluškuje. Gura vrata, ali su ona dobro zaključana. Đuhi čuje da neka žena unutra plače. Ranteđ staje i seti se da je zaboravio u sobi svoj telefon. Okreće se i vraća se ka sobi. Đuhi kuca na vrata i pita tiho: ,,Hej? Čujete li me? Hej… Ko je unutra? Hej? Želim da pomognem. Recite mi ko ste i odakle dolazite. Šta radite tu? Da li Vas je Ranteđ zarobio? Molim Vas. Odgovorite mi… Zovem se Đuhi. Želim da Vam pomognem. Recite mi…”

Đuhi tada čuje korake i otrči odatle uplašeno. Ranteđ otključava sobu i uzima telefon, a zatim ponovo zaključava sobu i odlazi. Đuhi se moli Bogu (Mata Rani, Boginji) za pomoć, mora da oslobodi tu ženu. Mora saznati istinu. Ne zna kako to da učini.
Da li je žena u sobi zaista Mira? Gde je onda njen muž (doktor Višal)?
Pratite i znaćete!
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site