Neželjene 2-126. ep.,Šagun pokuša da ubije Anušku i Šorju, Šorja saznaje da Anuška nije njegova Đuhi!

Indijske Serije

Neželjene 2-126. ep.,Šagun pokuša da ubije Anušku i Šorju, Šorja saznaje da Anuška nije njegova Đuhi!

By  | 

3. 5. 2018. – Neželjene 2 – Šagun pokuša da ubije Anušku i Šorju, Šorja saznaje da Anuška nije njegova Đuhi!

Prevod: Maya. 🙂

– Juče:
Đuhi vidi da Ranteđ drži neku ženu zarobljenu u sobi i reši da joj nekako pomogne. Ne zna šta da učini i moli se Bogu za pomoć. Anuška i Shaurya su se verili! Shaurya (Šorja) je srećan i puno je voli i grli. Šagun traži od Anuške da potpiše papire imovine što Anuška na kraju i uradi. Šagun ima plan da se sada zauvek otarasi Anuške, a zatim i Dadi. Anuška je potpisala papire, ali to ne znači da je Šagun dobila Đuhino nasledstvo – ima plan.

– Prepričano:
Šagun misli da sada ima Đuhinu imovinu i više joj ne treba Anuška. Ona zato govori Amrišu da ubije i Anušku i Šorju. Amriš se složi i pokvari kočnice na Šorjinom vozilu. Šorja i Anuška se voze i pričaju… Anuška želi da mu kaže istinu o sebi, ali baš tada Šorja primeti da mu kočnice ne rade i oni dožive saobraćajnu nesreću. Odvedeni su u bolnicu od strane nekih prolaznika. Šorja se budi i vidi da je ona bez svesti. Zapanjen je i reši da joj donira krv. Baš tu nastaje problem.
Da li će Anuška preživeti i koji je to problem?

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site