Neželjene 2- 128. ep.,Ispostavlja se da je Dadi već znala istinu o Anuški, Anuška kaže to Šorji!

Indijske Serije

Neželjene 2- 128. ep.,Ispostavlja se da je Dadi već znala istinu o Anuški, Anuška kaže to Šorji!

By  | 

11. 5. 2018. – Neželjene 2 – Ispostavlja se da je Dadi već znala istinu o Anuški, Anuška kaže to Šorji!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Anuškom i Šorjom, koji dolaze u njegovu kuću. Šorja je ne želi gledati i u brzini je nazove pogrešno: ,,Đuhi…”

On onda shvata da je ona Anuška i ispravi se. Kaže da ga je ona prevarila i sva njegova ljubav i pažnja je za nju bila šala. Anuška mu pokazuje prsten i govori: ,,Ja sam Anuška, Šorja. Svesna sam da nisam Đuhi i da nikada to neću biti. Zato ću čuvati ovaj prsten za Đuhi… Probala sam da se odaljim od tebe, ali nisam baš u tome uspevala. Ti puno voliš Đuhi i suđeno vam je da budete zajedno. Čim nađemo Đuhi, ja ću joj dati ovaj prsten i otići ću odavde. Ljudi iz Virpura su me kamenovali i bacili sa litice, ali me je vera u Boga spasila. Šagun i Amriš su mi spasili život, ali samo iz svoje koristi. Danas su probali da nas ubiju. Dobro je što Kuldip makar sarađuje s nama. On će reći Šagun i Amrišu da smo mi mrtvi kako nas oni ne bi tražili.

Tražićemo Đuhi i naći ćemo je. Kunem se u to… Vratićemo Đuhi Dadi, vratićemo je u Čandigar i izbaciti Šagun i Amriša iz kuće. Kaznićemo zločince i to mi je cilj! Jedanput nisam uspela da pobedim i u toj bici sam izgubila mnoge (Đanvi, njena baka, Juvrađ…), ali ću se boriti opet za pravdu. I izboriću se ovog puta. Sada ću da pobedim. Pobediću i sigurna sam u to. Treba mi tvoja pomoć… Ne mogu sve ovo sama da učinim. Molim te, Šorja. Oprosti mi i udruži se sa mnom. Zarad Đuhi… Moramo da nađemo Đuhi i vratimo je kući.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site