Mukta se porađa!

Indijske Serije

Odbačena (1 428.ep.) 23.07.2014. – Mukta dobija bolove, odvode je u bolnicu!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  9 Comments

  1. Tempesta

   July 24, 2014 at 9:27 PM

   UBACEN NASTAVAK

  2. ALEKSA

   July 24, 2014 at 9:41 PM

   Pa je l’ to Visnu izdahnuo? O.o
   Drago mi je sto se Mukta uspesno porodila i sto su beba i ona dobro. Miti se vraca u Indiju, ali sumnjam da ce se tek tako vratiti tamo.

   • Tempesta

    July 25, 2014 at 12:01 PM

    Navodno jeste umro, Nani tako kaze Tapu. Ali, ja mislim da je ta umobolna babetina Vishnua poslala negde i da je on u stvari ziv. Sad ce raditi na tome da spoji Muktu i Akasha….

  3. Elif Ejlul

   July 25, 2014 at 12:43 PM

   Zdravo devojke vidim opet komentarisete Odbacenu.Zelela bih da pitam nesto Tempestu posto vidim da dobro prevodi serije i vidim da voli to da radi zanima me koja je njoj najbolja serija koju je gledala.Mislim i na indijske i na turske.Molim neka mi odgovori.

   • Tempesta

    July 25, 2014 at 6:33 PM

    Cao Elif, tek sam sad usla na sajt pa zato i moj odgovor kasni. Sto se tice indijskih serija, tu nemam omiljenu. Pratila sam “Malu nevestu”, ali sam prestala, i naravno, pratim “Odbacenu”. Ipak, ne mogu reci da mi je bilo koja od te dve omiljena. Sto se turskih serija tice, volela sam “Kad lisce pada” i mislila sam da mi je ona omiljena. Medjutim, kad su pustili “Kako vreme prolazi” shvatila sam da mi je to omiljena turska serija. Koja je tvoja omiljena serija? Pozzz!

  4. Elif Ejlul

   July 25, 2014 at 2:12 PM

   Tempesta pa ti mi neodgovori?KOJA JE TVOJA OMILJENA SERIJA?

  5. Elif Ejlul

   July 25, 2014 at 9:03 PM

   TEMPESTA evo ovako prvo je i meni omiljena serija bila “kad lišće pada”ali kada je na happy televiziji poceo da se emituje drugi serijal serije “dolina vukova” ja sam prosto odlepila za tom serijom i samo nju sada pratim i ona mi je omiljena.A red je da ti ispričam o čemu se radi jer ti sigurno nisi gledala.Serija je kriminalnog žanra sa malim izlivima ljubavi sve vise na osecaj.Serija prati život Efea Jakupa Karahanlija koji je kao jako mali kindapovan od strane vladinih službi bezbednosti i dat na usvajanje porodici Đandan.Dobija ime Ali Đandan i živi normalnim životom sve dok ga čovek koji ga je kindapovao Aslan Akbej uvuce u obaveštajnu službu KGT i sada je Ali obaveštajac dok porodica misli da je diplomata.Ima devojku Elif koja je advokat.Ako misliš da je to sve čekaj ima još.Ali biva primoran da postane mrtav čovek i promeni izgled i glas i postane POLAT ALEMDAR.Na to ga je naterao Aslan da bi Polat uništio mafiju i barona Mehmeta Karahanlija koji je ustvari Alijev tj.Polatov pravi otac.Ako bih ti pisala o svemu šta se dešava u seriji trebalo bi mi godinu dana.Ali uktatko ako voliš akciju,lepu muziku i nesto zanimljivo ovo je serija za tebe.Ima više delova evo ovako.DOLINA VUKOVA SERIJA 97.EPIZODA FILM DOLINA VUKOVA IRAK DOLINA VUKOVA ZASEDA SERIJA NASTAVAK IMA ZA SADA 229.EPIZODA I JOŠ SE SNIMA U TURSKOJ A IMA I FILM DOLINA VUKOVA PALESTINA.Možda sam mnogo napisala ali nisam mogla odoleti ipak je to moja omiljena serija.

   • Tempesta

    July 27, 2014 at 12:43 AM

    Zvuci zanimljivo i jako komplikovano! 🙂 Hvala ti na preporuci! :-*

  6. Elif Ejlul

   July 27, 2014 at 3:55 PM

   Tempesta nema na čemu.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?