Čakor uspeva da preživi ali banditi dovode Surađa vezanog!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (695. ep.) 10.01.2017. – Čakor uspeva da preživi ali banditi dovode Surađa vezanog!

By  | 

Čakor uspeva da preživi ali banditi dovode Surađa vezanog!

Epizoda počinje sa Vivaanom i Čakor koji seku tortu. Svi tapšu za njih. Čakor daje Buvanu prvi zalogaj dok Vivaan daje Imli. Čakor govori Teđaswini da trebaju potražiti bombu. Bhaiya ji vidi da Munija drži medu i govori da to nije njeno već od Čakor. Pita je da li želi sladoled. Čakor se pita zašto on priča tako slatko sa njom. On dovodi Muniju i pita je da bude sa Čakor. Pita Čakor da joj da tortu. Čestita im i kaže da ide sada. Odlazi ka autu i zove vozača. Čakor daje Muniji tortu i pita se kako je taj skupi meda došao u njene ruke. Bhaiya ji ne nalazi vozača i trči odatle. Čakor pita Muniju gde je našla igračku. Ona joj pokazuje. Čakor pita Imli. Imli govori da je sve došlo u kombiju, možda ju je prodavac poslao greškom. Čakors shvati da je to Bhaiya ji-ev plan i da je u njemu bomba. Munija trči odatle. Vivaan dolazi i pita Čakor šta se desilo. Ona misli da će bomba eksplodirati za 3 minuta. Čakor pita Muniju da joj da medu i otvori ga. Nalazi bombu sa tajmerom od 2 minuta i šokirana je.

Ragini pita Surađa da li je šokiran što je vidi: “Bio je to samo poziv. Pozvala sam Čiku-a i urazumila ga dajući mu novac kako ne bi morao nigde da radi.” Čiku se smeje. Ragini doda da je on poslao poruku Čakor da je on već otišao u Dubai i doveo ga ovamo. Surađ nazove Čiku-a izdajicom. Čiku: “Ti nisi ništa uradio za svoju porodicu.” Ragini: “Obećala sam da mu dam 10 puta više novca nego ti. Novac ima moć da kupi nečiju odanost.” Čiku uzima novac. Ragini ga pita da ode.

Teđaswini, Imli i Vivaan su šokirani videvši bombu. Teđaswini govori da im je rekla. Vivaan doda da moraju smisliti nešto. Čakor pita Imli da odvede seljane odatle bez da im kaže da je reč o bombi. Ona se složi i ode. Čakor pita gde da odnese bombu.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site