Čakor priznaje Surađu da mu je ubila oca!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 979. epizoda – Čakor priznaje Surađu da mu je ubila oca!

By  | 

Čakor priznaje Surađu da mu je ubila oca!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Kasturi, koja priča sa Čakor. Surađ besno traži Čakor i trči za njom. Imli je zabrinuta i traži Surađa svuda. Kasturi vidi da je Surađ besan i pomisli da će Surađ ubiti Čakor. Ona preti Imli da će sve reći novinarima. Imli naredi svojim ljudima da brzo nađu Surađa. Čakor trči i seća se starih momenata sa Surađem. Ona shvata da je Surađ želi ubiti i čuje njegovo dranje. Čakor trči napeto. Surađ joj stane na put i vikne na nju besno. Oni se gledaju… Čakor je uplašena.
Surađ krene: ,,Dosta si trčala, Čakor. Dosta. Svakako bih kad-tad došao do tebe. Sve sam saznao. Ubila si mog oca. Dobiću mira tek kada tebe ubijem. Tek onda.”
On uperi trozubac u nju i želi da je ubode. Čakor ga hvata za ruku i baca trozubac na pod: ,,Molim te, Surađ… Molim te. Saslušaj me prvo. Molim te!”
Surađ hvata trozubac nazad i uperi ga u Čakor besno: ,,Puno me lažeš. Čak sam ti poverovao i sprijateljio se sa tobom. Gospođa Imli mi je sve rekla. Išao sam protiv nje i gospodina Ranviđeja zbog tebe. Ti si ubica! Zaslužuješ smrt!”
Čakor: ,,Ubij me, ali me prvo saslušaj. Neću bežati od tebe, Surađ… Sve ću ti reći danas. Samo me prvo lepo saslušaj. Imli te je lagala. Ona je lažov. Ja ću ti reći svu istinu.”
Surađ je spreči: ,,Ćuti! Neću da te slušam. Mrzim te. Ti si ubica i zaslužuješ najgoru kaznu. Osvetiću smrt svog oca, Čakor. Osvetiću njegovu smrt!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site