Pandora - (103. epizoda) - Osveta...

Fanfiction nastavci

Pandora – (103. epizoda) – Osveta…

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  1. Sonja

   August 23, 2016 at 10:46 PM

   Jao rekla si za Durgu da ce biti sok ali Mah, stvarno si majstor zapleta. Ovo ni u ludilu nisam mogla pomisliti. Zlocin i kazna.. Cak i da zanemarimo sve ostalo sto je radila, volela bih da joj neko postavi pitanje da li je ikad pomislila kakve sve strahote mogu da snadju njeno dete kad ga je ostavila. I kroz kakav pakao ce malena proci.
   A tim povodom moram da ti ispricam sta se meni nocas desilo. Videla sam kad si rekla da si poslala novu epizodu Pandore i ja s vremena na vreme bacim pogled da vidim da li ce biti postavljenja. Kad sam otprilike shvatila da je vec kasno, odem na spavanje. I neces verovati, posto me u zadnjoj epizodi zagolicalo ovo sa Susmom i Sidantom a ja volim te ”puzzles and riddles ”( slagalice i zagonetke) , verovatno pod utiskom svega , sanjam ti ja resenje ove situacije. Ali najneverovatnije u svemu tome sto mi je san bio tako stvaran da odsanjam bukvalno i ovo na kraju : to je to, idem brze da napisem dok me Mah nije preduhitrila .” I u toj sekundi se probudim, potpuno zaboravim svoje resenje ali secam se da sam zurila da resim misteriju pre tebe hahahahahah.
   Inace Ragav mi je fenomenalan ( pritom sad ne mislim na fizicki izgled ), Duhovit, nonsalantan a zapravo jako snazan karakter. Postojalo je milion samo njegovih recenica ili opaski ili poteza koje bih mogla komentarisati ali evo sad samo ovo zadnje recimo. Upravo taj njegov naizgled nonsalantan pristup kad zeli da razgovara sa Bajronom i kaze ”pazi kad cu ga pitati” a onda onaj razgovor koji je obavio sa Bajronom. Dovoljno da zakljucis o velicini njegovog karaktera. A Bajron od pocetka i nije bio zapravo taj tip koji bi se s lakocom poigravao , narocito zenama. Bio je fini, kulturan, vredan, pomalo i naivan . Lavanjina izdaja ga je slomila , postao je neko ko totalno odudara od njegovog pravog ja i sad ga ti demoni proslosti totalno dokusurise. Videcemo koji je to okidac koji ce ga vratiti u normalu. Necu da pravim teorije zavere ovaj put jer cu te opet sanjati hahahahaha.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?