Pandora - (104. epizoda) - Brodolom

Fanfiction nastavci

Pandora – (104. epizoda) – Brodolom

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  4 Comments

  1. Sonja

   August 24, 2016 at 11:26 PM

   O Boze, pa je li to Lavanja isla na vestacku oplodnju ? Mislim, verovatno lupetam ali zakazivala je neku operaciju zar ne ? A Prem vala, ne znam sta da kazem .
   Sto se tice Bajrona, pitala sam se sta bi mogao biti okidac da se trgne. Ako mu Zafer sad ne pomogne sa ovim da je on spasao Rijinu dusu, onda ne znam sta drugo moze biti.
   Epizoda odlicna. Ne znam sta mi bi da prokomentarisem najavu umesto same epizode ali Lavanja i Durga mi izjedose zeludac pa valjda samo cekam kad ce njih dve dolijati. Kao sto sam se jedno vreme u IPKKND skoncentrisala samo na Sljama kad ce mu vise doci kraj tako valjda i sad ……a zapravo ima tu jos kojekakvih uljeza koji trenutno padose u drugi plan poput Devike recimo. I sad me Devika dovede u situaciju da zalim Sreju . Nisam verovala da ce tako nesto biti moguce s obzirom na Srejin karakter s pocetka. Ooooo majko moja, ovo je pravi rollercoaster 🙂 Mah, well done girl !!!!:D

   • Mahpeyker Kosem Sultan

    August 24, 2016 at 11:55 PM

    U svakoj seriji mora postojati neki negativac koji će doživeti preobrazbu.
    A Šreja je nekako najmanje zla načinila.

    Komentari na FB za Durgin kraj su mi bili smešni.
    A za Lavanjin kraj sam dobila pohvale. Uglavnom su rekli da je to pravi kraj za Lavanju.

    • Sonja

     August 25, 2016 at 12:15 AM

     Pa potpuno si u pravu. Nisu ni moji tigrici potpuno beli, imali su i oni svojih ”sivih” nijansi. Tacno je da je Sreja od ovih ostalih cinila najmanje zla mada mi se cinilo da ce ostati onako sucmurasta sve do momenta sa Devikom kad je rekla da ce je razotkriti. Tad me kupila . Ne znam zasto na FB nisu bili zadovoljni Durginim krajem jer ta zena koja pre svega nije imala osecaj za svoje dete ne zasluzuje nikakvu samilost. To sam i na prosloj epizodi prokomentarisala.

     • Mahpeyker Kosem Sultan

      August 25, 2016 at 12:28 AM

      Al moja Nevena mi je najdraža sa komentarima.

      Durga k*ĉka !
      Durga fu*a!
      Ima Swara da mlati Durgu svaki dan !
      Durga zaslužuje najgori kraj!
      Ipak mi žao Durge nju su svi maltretirali !

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?