Pandora - (106. epizoda) - "Ona ili ja!?"

Fanfiction nastavci

Pandora – (106. epizoda) – “Ona ili ja!?”

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  1. Sonja

   August 27, 2016 at 1:00 AM

   Uh, bravo za Sanam. Ali BRAVO!!! Tako treba. Razumem da je Prem sludjen novoscu, da nije odusevljen novoscu, da TREBA da ima obavezu prema zeni kojoj je napravio dete ali brate mili da zive svi zajedno , e pa pretera ga. A i onaj njegov rezon da nije nigde Lavanja isla bez njega te ga nije mogla prevariti je potpuno nebulozan. Pa nisu bili 24h zajedno a za trudnocu je dovoljno i 5 minuta. I kad mu je vec palo napamet da je Lavanja mogla potplatiti nekog doktora , onda isto tako moze da joj kaze da ce traziti DNK analizu, cisto malo da je poremeti.
   E sad konacno dolazim do Durge. Ne znam zasto su bile takve reakcije na njen kraj. Sela je pijana za volan, nastavila u svom skladu da vredja, pravi skandale i zakucala se u drvo. Sama sebi presudila. Pa u saobracajkama nazalost gine i svet koji ni mrava nije zgazio. Hocu da kazem, nesrece se dogadjaju te ne vidim zasto je Durgin kraj , ovakav, izazvao kod ljudi na FB takav sok. Ako sam te dobro shvatila da su komentari bili takvi na vest o Durginom kraju.
   Obozavam najavu. Sreja otkriva Pandori Devikine namere a Pandora ce valjda povezati i Bajronov ”san” te valjda poverovati Sreji i dati Deviki ono sto zasluzuje. Ako ne bude poverovala Sreji, onda nek se nosi i ona:-)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?