Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 2. dio – Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj!

By  | 

 Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj

Mo-yeon ih (Shi-jina i Dae-younga) nalazi, Myung-joo im se pridružuje. Kaže Mo-yeon da je to normalno (da piju) i vraća se nazad u bazu. Mo-yeon je razočarana jer to nije susret sa Shi-jinom kakav je očekivala.
Momci se svađaju koja je djevojka slađa, ona što je otišla ili “nova”. Shi-jin logično misli da je ova nova slađa. Svi se raziđu, Dae-young i Shi-jin ostaju, boreći se da ostanu budni.
San-hyun je sada sa njima i pokušava da ih stigne u piću ali gubi. On kaže nešto Mo-yeon i Shi-jin shvati da je ona još tu. Izgleda iznenađeno što ga Mo-yeon zna i ponaša se impresionirano kada mu Sang-hyun kaže da je to već njegova (Shi-jinova) djevojka.

Ona pije da izađe na kraj sa njim i uskoro je on primoran da je pijanu vodu kući. Ona želi da naruče piletinu i pivo, ali on čuje neku buku i ućutka je. Mo-yeon prepozna kaput i torbu svoje majke. Njena majka ustaje i vidi pijanu kćerku i momka sa njom koji je spreman za napad. Kada se on predstavi kao Mo-yeonin momak, ona se okrene ka njemu i vraća mu za igru koju je igrao sa njom rječima: ” Ti si moj momak? Stvarno??” Njena majka je srećna kada čuje za Shi-jinov posao i platu i da je često daleko od kuće, što je odlično za njenu kćerku koja dugo radi.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site