Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 1. dio – Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu!

By  | 

Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu

Nakon što Mo-yeon ugleda Shi-jin krvavog, mi se vraćamo u prošlost, u trenutak događaja. Sjevernoamerički vojnik imena Jung-joon je bio nenaoružan kada se približio Dae-youngu i Shi-jinu. Oni su ga držali na nišanu i pitali šta radi tu, on je rekao da je tu jer smatra Shi-jina prijateljem.
Pitao ih je da ga pošalju kući, ali prije nego što im objasni zašto nije tražio azil, čuje se pucnjava. Kombi se pojavljuje i Jung-joon je upucan. Krijući se iza auta, Dae-young i Shi-jin uzvraćaju pucanj, ali ovi uspiju kidnapovati Jung-joona. Shi-jin potrči za kombijem i stane ispred, ali ima samo jedan metak. Dojavi Dae-yonug da će da zaustavi kombi. Koristi zadnji metak da probuši gumu u kombiju, ali upucan je više puta. Gubi svijest kada Dae-young dolazi trčeći.

U hitnoj sobi, Shi-jin pada u srčani zastoj i kada od defibrilatora nema koristi, Mo-yeon započne kompresiju grudnog koša. Moli ga očajnički da se probudi jer ona gubi snagu i primorana je da stana, ali onda začuje slab glas: ” To zaista boli.” Prva stvar koju izusti Shi-jin je pitanje u vezi Jung-joona, Mo-yeon govori da nije vrijeme da brine o drugima. On se nasmije da ona izgleda poznato, a onda opet upita za Jung-joona i pokuša da se ustane. Ona misli da je Jung-joon taj koji ga je upucao, ali Shi-jin objašnjava da je on prijatelj.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site