Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 2. dio – Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju!

By  | 

 Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju

Dae-young dolazi u posjed Jung-joonovih stvari i šalje čip na analizu. I dalje slušaju razgovor u sobi i Snoopy izvještava da Shi-jin čitavo vrijeme priča – o hrani.
Poručnik Park zamalo doživi slom jer ga predsjednik zivka, a Shi-jin ne napreduje u razgovoru. Sjevernokorejska vlada postavlja uslova da se Jung-joon vrati svojoj zemlji do jutra ili će biti otkazan sastanak između Sjeverne i Južne Koreje.
Otkriveno je da je Jung-joon stražen od strane Interpola kao osumnjičeni za ubistvo – prije dva dana u Tokiju, glavni svjedok u slučaju japanske mafije je ubijen snajperom na putu ka sudu. Ali je snajperista nađen mrtav i zbog tog ubistva je Jung-joon tražen, na ispitivanje. A taj snajperista je bio drugi vojnik koji je bio u bunkeru kada su se Shi-jin i Jung-joon borili, onaj sa kim se Dae-young borio. On je jedan od Jung-joonovih bivših podređenih.

Informacija na čipu je tako zaštićena da će trebati sedmica da se probije, a sjevernokorejska vlada želi da je Jung-joon vrati do jutra. Dae-young govori Shi-jinu da ga natjera da govori, ali Shi-jin veli da dok god zna da su prisluškivani, on neće reći ni riječ. Ima ideju, ali treba mikročip i Mo-yeoninu pomoć.
Dae-ysung je napravio kopiju i pošalje Mo-yeon da pregleda Jung-joona i govori da postiji geler u blizini kičme koji bi mogao da ga parališe. Shvata i počne vikati da je on taj koji je vikao na SHi-jina kada je operisala Abu Dabijskog princa i znajući da poručnik Park sluša, SHi-jin joj začepi usta i piše joj na ruci da je soba ozvučena.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site