Uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 3. dio – Misija tima Alfe je uspješna, uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje!

By  | 

Uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje

Jung-joon odbija da otkrije gdje je čip, pa komandir Choi razmakne zavjesu i Jung-joon ugleda snajperistu kako je uperio tačno u njegovo srce. Choi mu naredi da kaže zadnje riječi i Jung-joon pita za omiljeno jelo sa rezancima, da to jelo bude na njegovom spomenu. Doda da će završiti svoju misiju – eliminisaće izdajicu, komandira Choia. Polomi staklenu bocu i pojuri ka Choi-u, ali prie nego što ga čak i ogrebe , upucan je od strane snajperiste. Komandir Choi se nalazi sa južnokorejskim predsjednikom gdje diskutuju o ujedinjavanju zaraćenih porodica. Uprkos Choi-evim riječima, predsjednik nije zainteresovan ujedinjavaju i žele da prekinu kontakte. Choi krene otići. Ali predsjednik ga zaustavi i daje mu još jednu stvar da pročita – listu mita koje je Choi uzeo od mafije. Choi izjuri iz sobe, ali zaustavljen je od strane ljude kojima je naređeno da ga povedu sa Jung-jonom nazad u Pjongjang,

Prikazano je u flešbeku kada je komandir razmaknuo zavjere, snajperista je niko drugi do Shi-jin. On sa timom Alfa je uhapsio originalnog snajperistu i čuli su komandirovo priznanje preko bubice koju je Shi-jin stavio u čokoladicu. Upucao je Jung-joona u rame kada je čuo šifru čipa i Jung-joon se pravio da je mrtav. Jung-joon je upak uhapšen za deportovanje, ali pitao je za minut- da pojede čokoladicu. Vojnici požure da vrate Shi-jina u sobu jer Mo-yeon dolazi. On ne može da skine pantalone pa samo uskoči u krevet i pravi se da spava.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site