General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 2. dio – General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu!

By  | 

 General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu

Shi-jin pusti Dae.younga da uradi sav posao dok on predlaže kako da začine svoju priču. Odluče šta da napišu i Shi-jin ga ostavi da on obavi sav posao. Jer je njegova djevojka i dalje tu, a njegova (Dae-youngova) je još u Uruku.
Shi-jin povede Mo.yeon u kafić i pita je da li se sjeća kako ga je odbila tu, ona veli da će to možda uraditi i danas. Pita ga da li zaista planira da nastavi da ide u “robnu kuću” i on odgovori da nijedan vojnik ne planira da postane mrtvi heroj. Mo-yeon to prihvati kao da, ali kaže da se neće buniti. Čak iako će se on uvijek izvinjavati i ona ga mrziti zbog toga, podržaće ga. To je njen način borbe za mir – njegov mir. Shi-jin se izvini, sve što može jeste da se izvinjava. Ona ga pita da idu zajedno na pecanje sutra. I odu. Dok Shi-jin konačno odmara, Mo-yeon se žali da je smorena. Želi da radi nešto drugo, ali njemu se ne sviđaju njene ideje, ima jednu svoju. Imaju šator baš tu i predloži da odmore.

Međutim, njegovi planovi se poremete time što Mo-yeon upeca ribu i on postane gadljiv kada dođe vrijeme da je očiste. Te noći, legnu u šator i Mo-yeon gleda preko telefona obližnje hotele. Pokazuje mu bijeli kamen koji još ima sa njihove plaže i govori da je sačuvala iako je mislila da je mrtav. Mislila je da ako ode nazad i zamijeni kamen, da će ga zaboraviti. STalno je kupovala kartu i otkaivala, nije mogla to zaista da uradi. On se nagne na njenu stranu i kada ga ona ne odgurne, on je krene poljubiti. No, ona ga odgurne.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site