Raees

Indijski filmovi

Raees

By  | 


Raees 
Prevod:Čitateljka Sara.Hvala. 🙂
Raees ( Vealthi)
je film o f kriminalu iz 2017. godine u režiji Rahula Dholakia, fim producira Gauri Khan, Ritesh Sidhvani i Farhan Akhtar pod  zastupnistvom produkciskih kuca Red Chillies Entertainment i Ekcel Entertainment. Glavne uloge su zvezde Shah Rukh Khan, Mahira Khan i Navazuddin Siddikui. Pricalo se da je film zasnovan na životu kriminalca Abdul Latifa , ali filmski stvaraoci su to negirali, rekavši: ” filmu je čista fikcija , i nije zasnovana na bilo kojoj osobi, živioj ili mrtvoj . Film je objavljen 25. januara 2017.

Direktor:Rahul Dholakia.Producenti:Ritesh Sidhwani Farhan Akhtar Gauri Khan.Pisci(scenaristi):Rahul Dholakia Harit Mehta Ashish Vashi Niraj Shukla.Glumci:Shah Rukh Khan Mahira Khan Nawazuddin Siddiqui.Muzika: Ram Sampath JAM8 OmGrown Kalyanji–Anandji Background Score: Ram Sampath.Kinematografija:K.U. Mohanan.Montaza:Deepa Bhatia.Producentske kompanije:Red Chillies Entertainment Excel Entertainment.

Izlazak:25 Januar 2017.

Trajanje:143 minuta

.Zemlja:Indija.

Jezik:Hindi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site