Shakti 10.01.2017.,( 166. ep. ), Saya saznaje za Harmanov i Surbhin brak!

Indijske Serije

Shakti 10.01.2017.,( 166. ep. ), Saya saznaje za Harmanov i Surbhin brak!

By  | 

Shakti 10.01.2017.,( 166. ep. ), Saya saznaje za Harmanov i Surbhin brak!

 

Harman u svojoj sobi razmišlja da li je Surbhi odustala od venčanja i zbog čega ga još ne zove.On je zove.Surbhi se priseća šta joj je Harman tražio i utiša telefon.Surbhi razmišlja o Somijinim rečima i kako je Preeto od nje tražila da se uda za Harmana.Somija odlazi kod Harmana u sobi i pita ga zbog čega je napet i koga zove.Harman joj kaže da ide i da ga ne ispituje.On ponovo zove Surbhi.Surbhi isključuje tel.i pita se šta bi mu rekla kad to nije brak, već posao koji je njegova majka sklopila sa njenom sestrom.Razmišlja da ništa ne može da mu kaže.

Mahinder tužan neutešno plače.Bebe mu kaže da taj brak nije loš za njihovu Surbhi, jer je porodica i kuća dobra.Kaže da će jednog dana Harman zaboraviti Somiju i njihova Surbhi će vladati tom kućom.Mahinder je pita kako da dozvoli da se Surbhi tu uda.Bebe mu kaže da ta pitanja ostavi za sudbinu.Surbhi pita Nani gde je Mahinder i da li ide sa njima.Bebe kaže da Mahinder deli slatkiše i govori svima da je otišla negde poslom.Surbhi kaže da je to pogrešno.Bebe kaže da je on glava kuće i da mora da misli na položaj u društvu.Govori joj da joj oni nisu neprijatelji i da je vole mnogo.Ona joj daje nakit i odeću koju je čuvala za njen brak.Surbhi gleda u Nani za dozvolu.Nani klima glavom.Surbhi uzima.

Shanoo,Somija i ostali su zauzeti dekoracijom.Preeto šalje Somiju po Harmana za haldi ceremoniju.Shanoo razmišlja da ne može da dozvoli da Harman oženi Surbhi.Somija odlazi do Harmana i pita ga zašto još nije spreman.Kaže mu da obuče žutu kurtu i sidje na haldi ceremoniju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  • Maya

   Daj Bože samo da Saya i kinnari spreče to venčanje. Jadna Surbi, toliko se žrtvuje za ovu naivnu i moram priznati pomalo glupu Soumyu!

   • Irma

    Nije ona po malo glupa nego totalno, unistava sestrin zivot i musksrca kojeg voli, pa zarad cije srece, zarad zene koja je maltretira i koja je nekoliko puta izbacevala iz kuce…