Shakti - 17.1.2018. - Rani je kidnapovana! Slavlje u kući povodom praznika 'Lohri'!

Indijske Serije

Shakti – 17.1.2018. – Rani je kidnapovana! Slavlje u kući povodom praznika ‘Lohri’!

By  | 

Shakti – 17.1.2018. – Rani je kidnapovana! Slavlje u kući povodom praznika ‘Lohri’!
Prevod: Maya. 🙂
Današnja epizoda kreće tamo gde se jučerašnja završila. Harak Sing i Mohini se gađaju jastucima u sobi. Oni se smeju i šale. Somija ulazi unutra i želi da kaže Harak Singu o pismu, ali joj Mohini kaže da je pocepala to pismo i spreči je. Somija mu želi ispričati sve (ucene, pretnje o Harmanovom životu…), ali je tada Maharani pozove i zapreti joj da ne čini to. Somija odbija išta da kaže iz straha i ode odatle. Prito je pita koje je to pismo. Somija se seća pretnje i slaže. Surbi stiže tu i daje nešto Prito. Ona zagrli Somiju i pita je da li je dobra. Ispriča joj kako ju je Rani zvala i rekla da Somiju ucenjuju Karina i Ravina. Pita da li je to tačno. Somija joj kaže da je uz nju porodica – Rani ne treba da se brine za nju toliko. Slaže je da je sve u redu. One se zagrle. Surbi joj pokaže haljinu, kao poklon. One se dogavaraju šta će obući za praznik ‘Lohri’ večeras i smeškaju.

Tokom ‘Lohri’ slavlja u kući, naravno, Mohini i Harak Sing plešu veselo. Harmanovi prijatelji gledaju usamljenu Prito u ćošku i pitaju ko je ona (Mohini). Harak Sing izjavi da je Mohini gost. Oni pitaju kada će doći Harman i Somija. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site