Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Indijske Serije

Shakti 503. ep.Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

By  | 

14. 5. 2018. – Shakti – Specijal! Ravi zakazuje sastanak svom udvaraču, neki muškarac želi da siluje Somiju!

Prevod: Maya. 🙂

Pogledajte video na vrhu stranice i možemo krenuti. Današnja epizoda kreće sa Harmanom, koji ulazi u neku mračnu prostoriju i doziva Somiju: ,,Somija! Gulabo (Ružo). Somija, gde si? Somija!”
Somija dolazi tu i vidi ga. Oni se gledaju romantično i iznenađeni su se što se vide. Harman hvata Somiju za ruku nežno i kroz suze joj govori: ,,Somija… Puno te volim. Ne mogu da živim bez tebe. Tvoj odlazak mi je samo zadao bol, a ne sreću. Tvojim odlaskom sam izgubio sav mir i svu sreću. Ako me voliš… ako si me ikada volela, sada ćeš mi oprostiti i poći sa mnom. Kunem se da te više nikada neću uvrediti! Nikada te neću povrediti, časna reč. Samo me zagrli i oprosti mi… Daj mi drugu šansu, trebaš mi. Volim te puno…”
Somija ga gleda i ćuti. Harman plače, pada na kolena i moli je za oproštaj, ona mu sve znači. Kaje se zbog svega, ali treba da zaborave sve i prošlost. U pozadini ide muzika….

Somija ga gleda, razneži se i zaplače od sreće. Harman je preklinje još za oproštaj; Somija ga zagrli srećno i oprosti mu. Oni se zagrle i smeškaju… Đaslin dolazi tu i gleda ih. Harman ispušta cveću na pod i kuća se zapali… Harman kreće da gori; Somija vrišti i plače. Harman umire! ] – To je bio sve Somijin san.
Somija se budi iz sna vrišteći: ,,Harman ji! Harman… H-Harman ji… On…”
Pita se kako se desilo to, a onda shvata da je ovo samo san. Somija misli o Harmanu uporno i ne može da zaspi nikako.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site