Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

15. 5. 2018. – Shakti – Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije i želi je razveseliti!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće danas sa Somijom, koja je u dućanu (radnji) i sređuje stvari. Neki muškarac ulazi unutra i obrati joj se: ,,Možete li mi dati onog crvenog medvedića u izlogu tamo? Treba mi za nećaka.”
Somija uzima igračku i daje čoveku, a on je hvata za ruku. Somija pogleda čoveka koji joj se izvini i pusti joj ruku. Čovek gleda igračku i kaže Somiji: ,,Dobro je, ali želim da pogledam onu pored. Molim Vas, dodajte mi je.” Somija se složi i daje mu igračku: ,,Naravno. Evo, gospodine. Izvolite. Igračke su od finog materijala. Lično ih pravim.”

Čovek se nasmeje, hvata Somiju za ruku i pita je: ,,Ovim ručicama?”
Samir krene u prodavnicu i izlazi iz dućana, ali videvši to se okreće i prilazi ovom pokvarenjaku: ,,Zdravo. Znate li koji je danas dan? Ako tačno odgovorite, daću vam Somiju u ruke pa radite s njom šta god hoćete.”
Čovek ga gleda belo i odgovara da je utorak 15. maj 2018., ali ga Samir ispravi: ,,Nije tačno. Danas je dan tvoje propasti. Napolje! Došao si da kupuješ igračke ili da se igraš sa ženama? Sada ću se ja poigrati malo s tobom, druže!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site