Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Samir ošamari čoveka i onda kreće pesnicom da ga udara u stomak… Somija trči za Samirom i viče mu da ga pusti. Komšije (Susedi) vide to, okupljaju se i razdvajaju ih. Samir viče besno: ,,Sram te bilo, bedniče. Dolaziš ovamo da bi… da bi napadao ovu devojku? Ona je Somija. Ona je moja drugarica, moja je odgovornost. Brinuću o njoj. Danas svi vi vidite ovo i naučite lekciju! Niko od vas ne sme Somiju ili bilo koju drugu ženu da pogleda s bilo kojom lošom namerom. Ne sme! Beži dok te nisam polomio. Ubiću te! Ako neko ovo proba uraditi, biće ubijen!”
Čovek se okrene i odšeta odatle u modricama. Susedi se razilaze i vraćaju svome poslu. Somija gleda Samira i prilazi mu: ,,Nije trebalo da postupite ovako. Mislim da ste prenagnuli. Zašto ste učinili ovo?”
Samir je gleda i ćuti…
Oni se gledaju dok je u pozadini muzika….

U Gurdaspuru,
Harman i ostali dolaze u hram da se mole za Somiju. Čanda kaže da je sve spremljeno i sada mogu da počnu “puđu” (molitvu). Nani i Surbi dolaze tu i pridružuju im se. Surbi govori odlučno: ,,Znam da moja sestra (Somija, Somu) nije mrtva i da je ovo nečija zavera ponovo. Zato ću se moliti… Samo ću se moliti da je nađem i vratim kući. Moliću se za nju.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site