Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Harman ulazi u hram i drži diju (sveću) na dlanu prisećajući se kako je grdio (kinjio) i vređao Somiju pred ukućanima. Seća se svega, njihovog venčanja i događaja koji su usledili posle toga. Somijinih reči se seća da će biti sa njim do smrti, radosti… Harman se moli božanstvu Aravan Devta i govori kroz suze: ,,Aravan Devta, pokaži nam svoju moć i dobrotu. Pokaži nam neko čudo… Daj mi neki znak da je moja Somija živa. Znam da je živa. Osećam to!”
Svi drže ruke u hramu i mole se…

U Ludijani,
Samir gleda Somiju i odgovara joj: ,,Somija, samo sam ga kaznio. Učinio bih to uvek. Poštujem te i ne želim da vidim da iko… Rekao sam ti da marim za tebe i da si mi ti odgovornost, ali prema tebi, samo tvoj muž brine o tebi. A taj tvoj zli muž… Uglavnom, ako se ovako nešto ponovi, ubiću tog čoveka. Neću prebiti, već ću ubiti!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site