Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Ujutru,
Samirova majka ulazi u Somijinu sobu i gleda u igračke. Somija dolazi do Samira i pita ga da pođe s njom nekuda. Samir odbija, ali mu ona kaže da dođe. Oni odu odatle. Samir posmatra ženske i muške igračke. Nasmeje se i hvali Somiji: ,,Rad ti je lep kao što si i ti sama. Bravo!”

Harak Singu je muka od sedenja u invalidskim kolicima i proba da ustane, ali ga bol u nozi preseče i on pada; Đaslin dotrčava tu i pridržava ga. Harak Sing je srećan i kaže da se makar neko brine za njega. Đaslin mu kaže da se svi brinu o njemu. Harak Sing je pita zašto onda svi traže onu transrodnicu (Somiju) po ceo dan. Đaslin želi da ga urazumi i moli ga da se promeni zarad dobrobiti svog sina, da prihvati pravu ljubav i da im ne bude smetnja. Harak Sing joj kaže da je Somija mrtva pa što pričaju onda više o tome svemu. Đaslin kaže da oni misle da je Somija živa i krene da mu kaže za onaj poziv, ali Prito stiže tu i slaže ga da je neko video Somiju u Amritstaru. Harak se iznenadi i ode. Đaslin pogleda iznenađeno u Prito koja joj kaže: ,,Somijinih neprijatelja je puno u ovoj kući. Nikome ne smemo ništa tačno da kažemo. Harak Sing je protiv Somije i naručio je nekima da je ubiju. Ravin svekar, Kišanlal, sada je u Ludijani i traži Somiju zajedno sa Karinom i Ravinom.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site