SiddhiVinayak – 10. epizoda – Rađvir laže i maltretira Zai!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 10. epizoda – Rađvir laže i maltretira Zai!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  9 Comments

   • sara

    November 11, 2017 at 8:11 PM

    Ona je prava lepotica.

  1. sara

   November 11, 2017 at 8:17 PM

   Sta je sa devojkama kada se zaljube. One gaze po svom dostojanstvu. Ova Zoi nije normalna. Ako se treba udati a voli drugoga kako je mislila da udje u brak sa lazima. Ona bezi a nailazi na osobu za koju je zmija mala maca. Jako glupo da tako se ponizava i da sebi dozvoli ovako ponasanje. Ona je sigurna da je Vin voli, a videli smo da je Vin gurnuo od sebe. Gde su se upoznali? Onda i to njeno )))On (((… Samo je napravila da Siddhi sada misli da je Vin neki manijak. I ona je toliko glupa kada je Vin mogao dabude intiman sa Zoi kada je isla iza njih na skuteru. Svasta mora da se u Indiji svi ponasaju kako zacevi ,sve na brzinu.

   • Tempesta

    November 11, 2017 at 8:56 PM

    Nije u pitanju to jesu li bili intimni ili ne, Sidi je dovoljno i to što je pokušao da je siluje… I mene je iznerviralo to što je ispalo da je Vin bio u kolima… Mada i da je Zoi rekla da nije Vin nego Rađvir, opet bi bio Vin kriv jer ga je po Rađvirovim rečima on sam poslao da muva Zoi i da joj radi šta hoće… Ma, haos, Zoi me trenutno žestoko nervira… Nema to kod njih da nećeš, ako roditelji pristanu na brak ima da se udaš bila zaljubljena u drugog ili ne…

    • sara

     November 11, 2017 at 9:06 PM

     Haos . da li ona Zoi kada kaze da voli Vina, i veruje njemu, to se po meni podrazumeva da mu i veruje. Kako je onda mogla da pomisli da bi Vin ispricao nesto o njoj i to svome rodjaku. I sta bi to on mogao da isprica njemu. Nadam se da je ovaj nesto izmislio jer mi se ne bi svidelo da je Vin imao nesto sa Zoi.

     • Tempesta

      November 11, 2017 at 9:08 PM

      Ma ja sam uverena da je izmislio 100 posto i da Vin stvarno ništa nije imao sa tom curom… Moguće je da je samo bio ljubazan prema njoj, a ona to shvatila pogledaj kako. Kako me nervira kad kaže “on mene voli”! Pa kako te voli kad ne može očima da te vidi, kad te gura od sebe i jasno ti kaže da te NE voli… Luda devojka.

      • sara

       November 11, 2017 at 9:10 PM

       Nekako mi se cini da ce ona biti jedna od velikih prepreka izmedju Vun i Siddhi

      • Tempesta

       November 11, 2017 at 9:11 PM

       Bogami i meni se čini… Pa još kad se urote Šankar i Rađvir da ih razdvoje… Ima da se nerviramo samo tako xD

      • sara

       November 11, 2017 at 9:28 PM

       ZNACI, DA SMO ZAGRIZLE DOBRO U OVU SERIJU. HAHAHA

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?