SiddhiVinayak – 137. epizoda – Vaibavi preti Manđiri!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 137. epizoda – Vaibavi preti Manđiri!

By  | 

SiddhiVinayak – 137. epizoda – Vaibavi preti Manđiri!
Vaibavi šalje Manđiri poruku da je uradila sve što joj je rekla i da se sad vratila. Manđiri dobija i snimak na kome se vidi kako uči Vaibavi kako da uhvati Vina za mali prst poput Sidi.

Ujutru, Sidi ugleda Vina kako spava kraj nje i drži je za mali prst, kao u detinjstvu. Ona se nasmeši i obeća da ga neće pustiti. Vin u snu spusti glavu na njeno rame i na kraju se probudi. Odmakne se. Sidi ga pita zašto nije lepo, kao čovek, spavao. Vin lupeta da on voli da spava u tom položaju. Ona ga pita zašto radi sve to za nju. On je pita gde bi inače našao tako dobrog ličnog asistenta – toliko puta mu je spasila život, a i špijunka je. Sidi ga pita da li on to nju hvali ili je zadirkuje. Vin odvrati da on samo odgovara na njeno pitanje. Ona ga zaustavi i još jednom pita zašto radi sve to. Vin joj postavi kontra pitanje – ima li ona neki razlog što je sve ono uradila za njega. Sidi u sebi razmišlja kako ima i da je taj razlog to što ga voli. Ne znajući šta je Sidi upravo pomislila, Vin nastavi pa joj kaže da je njegov razlog isti kao i njen. Potom je upita da li je gladna i kaže da će joj on doneti hranu, te da odmori. Ode. Sidi je srećna. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site