SiddhiVinayak – 138. epizoda – Sidi sazna da Rađir kuje zaveru protiv Vina!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 138. epizoda – Sidi sazna da Rađir kuje zaveru protiv Vina!

By  | 

SiddhiVinayak – 137. epizoda – Sidi sazna da Rađir kuje zaveru protiv Vina!
Vin odvede Sidi u hram. Ona ga pita da li ju je doveo tu da vidi boga. Vin potvrdi i kaže joj da bi trebalo da mu zahvale što ih je zaštitio. Oni se počnu moliti. Vin razmišlja kako mu je bog još juče dao odgovor na njegovo pitanje. Smeši se gledajući Ridi. Sidi zahvaljuje bogu jer je uvek želela da ona i Vin zajedno dobiju njegove blagoslove. Seća se zajedničkih trenutaka iz detinjstva sa Vinom. Emotivna je. Vin u sebi govori kako voli Ridi. Sidi u sebi razmišlja slično – kako mnogo voli Vina. Oni u sebi daju isto obećanje bogu.

Manu pita Sidi da sama sredi sve oko promocija Vinovog filma pošto on mora u Delhi. Ona mu kaže da ne brine i pita ga za venčani list. Manu joj govori da ne brine, zaključao ga je u sef. Ona mu zahvali. Praći i Gauri ih posmatraju. Praći kaže Gauri kako se Ridi trudi da impresionira i Vina i Manua. Gauri joj govori da je Manu naivan i da ona ne veruje prepredenoj Ridi. Manu govori Ridi da ga zove ako joj bude nešto potrebno. On potom ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site