SiddhiVinayak – 4. epizoda – Vinajak gurne Aniketa i on padne sa terase!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 4. epizoda – Vinajak gurne Aniketa i on padne sa terase!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  41 Comments

  1. DINA

   November 4, 2017 at 7:26 PM

   Ehhh, zadnje što je Šankar trebao uraditi je uzeti piće i u njemu naći rješenje svojim problemima. Budala jedna, umjesto da je trezniji nego ikada sjeo i razmislio o svojoj situaciji on uradi još goru grešku. U onakvoj Indiji kakva jeste nije mi čudno što je radio i prevozio za koga treba i za koga ne treba.Moguće da to piće zaista ne bi dotakao da nije mala Sidhi bila u pitanju. Kod nas je piće u slobodnoj prodaji a i kućna radinost je veoma cijenjena pa se komšije takmiče čije će vino ili rakija biti bolje. Kod njih to nije slućaj ali je zato bhang (piće od marihuane) tradicionalno blago pa za Holli danima luduju pod uticajem tog dragocjenog napitka. Kod nas tako nešto nema ni za lijeka osim kod “Šankara na balkanski način”. Tako piši novine i mediji..-)). Nego, da se vratim u Indiju… Dakle Šankar se napio pa poput trijeznog Aniketa zaprijetio Manđiri da nema više druženja sa Savitom i njenom porodicom. Očigledno mu krivo što je kako on misli iz najbolje namjere doveo sebe u ovakvu situaciju. Realno, Vin je u gužvu oko hrama doista spasio Sidhi jer bi je sigurno dvojica kriminalaca oteli. Ko zna gdje bi djevojčica završila! Sve dalje je otišlo van kontrole zahvaljujući upravo bijesu i opijenoj glavi Šankara. Aniket kao da je jedva dočekao i na žalost mali Vinyak je stavio tačku na sve. Djete, dobro, pametno , sposobno i na dobrom putu u sekundi postaje potencijalni ubica. I ako nije ubio Aniketa sigurno se radi o teškoj povredi. Manđari je razumila Savitu i njenog muža kada je strpao u zatvor Šankara a Savita očigledno neće preći preko ovog čina i prihvatiti ga kao nesretan slučaj.To što zakon uzimaju u ruku komšije je izgleda normalno pa jedan za malo da baci Vina sa terase. Takođe napad rulje je zakonit i dozvoljen. Manđari pored svog vrlog muža je morala da se sama bori protiv svih ne bi li zaštitila djecu. Obje porodice , boreći se za svoje živote krenuše različitim putevima…. Nestade mali čarobni svijet koji su djeca izgradila za svo ovo vrijeme što su bili zajedno. https://uploads.disquscdn.com/images/a4d9aabb29fe8dfa2351395fbf72361df85a06d4036bcb9d2d616c2b7c3b9cf4.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/bb4e60ddd9a3bbfe567c65fc326c8040e1641ad2efd791b69ffa11a575cec651.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/7def77b0048f5c092a663c2ee57931e08948b348a3a4b8e0fea7fc64f8f8484e.jpg

   • sara

    November 5, 2017 at 6:52 PM

    Slazem se sa tobom. Dva macho mena i zene ispastaju. I u ovom slucaju deca. Deca su nevina i jako su vezana za roditelje. Bez obzira kakvi su im roditelji .Vidu je njegov otac najbolji na svetu i tako treba da bude, ali sada taj njegov otac je doveo njega u situaciju da mozda postane ubica. Njegov otac koji treba da bude stub porodice je uzeo njega u narucje i sakrio se iza svoje zene koja je u najvecem strahu za svoje dete uzela baklju i terala rulju. Ja joj se divim. A njen muz je prvi pobegao. Verovatno se otrezneo u sekundi kada je video sta je Vin uradio. Videcemo sta ce biti od svega ovoga.

    • DINA

     November 5, 2017 at 9:38 PM

     Sve je mogao jedan lijep razgovor riješiti. Aniket je mogao saznati da banda planira otmicu, Šankar bi se smirio i razmislio s kim posluje a porodice su mogle nastaviti sa druženjem. Međutim sve je urađeno na silu i niko nije tog momenta dobro prošao. Jedna porodica je u bijegu a druga se bori za život Aniketa. Dječak koji je dobar sada na savjesti nosi teret. Djevojčici koja je bila mezimica i mala princeza život se pretvara i haos.

     • sara

      November 5, 2017 at 9:48 PM

      Zato sam ja i rekla deca pamte i nije sigurno kako ce se ispoljiti sve ovo na njihovu napacenu malu dusu.

      • DINA

       November 5, 2017 at 10:09 PM

       Hahaha upravo sam ti pisala na DM. Sigurno Vin ni ne zna šta se desilo sa Sidhinim ocem, ne zna je li mrtav ili živ. Mene zanima gdje je on bio svo vrijeme jer izgleda da se tek priključio porodici. Manđari kaže da je svih 14 godina plakala zato što nije s njom. Vidiš da ni ne znaju da on ne zna plesati. Ne zna engleski i kada su ga novinari pitali na eng. nije znao odgovoriti. Ili su ga sakrili negdje ili je možda završio u nekom popravnom domu a otac je u međuvremenu izgradio carstvo, uzdigao rođaka koji je glumac, zna plesati… Možda su ga negdje sklonili dok ne zastari slučaj. Sigurno su proganjali porodicu jer je povrijeđen policajac. To mi je još nejasno.

  2. DINA

   November 6, 2017 at 10:54 AM

   Haha Manđari (Manorama) je opet okružena zlatom i nakitom.

  3. DINA

   November 6, 2017 at 8:37 PM

   Jeee vidjeli su se. Kako mi se samo dopala zadnja scena i muzika. Prvo su mu stopala privukla pažnju, pa ruka a onda djelić po djelić lica. Zastor je pojačao efekat i još više probudio znatiželju. Još ne mogu definisati Vina. Da li je površan i neodgovoran ili je djevojka koja ga spopala luckasta i naporna. Da li je iskoristio i ostavio ili se sama nametnula. Vin se previše šepuri, svjestan je svog dobrog izgleda i to ne krije.Ali pred Sidhi je ostao bez teksta jer je i ona prelijepa.

   • sara

    November 6, 2017 at 8:54 PM

    Jeee , a ja cekam da Tempesta izbaci epizode i da tamo komentarisem. Jako mi je veliki utisak ostavio njihov prvi susret.

    • DINA

     November 6, 2017 at 10:16 PM

     Tempi je sigurno u nekoj gužvi i nadam se da neće zamjeriti. Počela sam otkrivati jer se plašim da ne splasne interesovanje. Međutim to su deralji koji su vidljivi a ima već puno dijaloga koji će ostati za komentarisanje.

      • sara

       November 7, 2017 at 12:47 PM

       Ona je puna besa a on zarobljen u dusi deteta.

      • Goca

       November 7, 2017 at 1:36 PM

       Vidite da sam pocetak serije ima slicnosti sa IPKKND3, samo su im promenjene uloge. U IPKKND3 je Dev bio ljut i povređen jednim delom svoga bica i rešio da se osveti zbog ubistva njegove majke, a ovde ce verovatno Sida biti ljuta zbog teškog stanja njenog oca, možda ce i ona rešiti da se sveti.

      • sara

       November 7, 2017 at 1:39 PM

       Moguce. Jedva cekam kako ce se prica razvijati.

      • Goca

       November 7, 2017 at 2:47 PM

       Saro , dobro si rekla da je on zarobljen u duši deteta. Njegov najlepši deo života je bilo njegovo detinjstvo i odrastanje srecno uz svoju dragu drugaricu, koju je zavoleo cistom decijom srcem i dušom. Sve dok se nije desila ta tragedija, nesrecna kob sudbine gde je i on bio ucesnik. I tako je bio razdvojen od svoje drugarice za koju je bio jako vezan. On je rastao razvio se u prelepog, sportski razvijenog mladica, kojeg bi svaka devojka poželela. Ali njegovo srce je jedino osvojila i zarobila njegova drugarica iz tetinjstva.

     • Tempesta

      November 7, 2017 at 6:40 PM

      Neće Tempi zameriti, stvarno jesam u gužvi. Evo sedam sada da prevedem i ubacim neku epi. Ne sviđa mi se baš kako prepričavaju epizode na engleski, nisu mi baš detaljni…

    • sara

     November 7, 2017 at 12:47 PM

     Svi glumci idu na pijacu da se promovisu. hahahah

  4. kati

   November 6, 2017 at 9:03 PM

   Vin ima ljubomornog brata. To nije jos niko komentariso pa bi voljela da cujem vasa misljenja

   I jos n3sto hvala vam na savjetima za tastaturu ali mislim da nije problwm u njoj nego imam previse stvari na lap topu tako da je postao sporiji i tako nekad blokira moram da ponovo ap date napravim

   • Goca

    November 6, 2017 at 9:17 PM

    Cao Kato i ja imam isti problem kao i ti. I meni je kompjuter usporen i isto tako zna da se ukoci, pa ga restartujem, jer i ja imam previše stvari, i odavno znam razlog. Da tu epizodu ce nam Tempi prevesti kada bude imala vremena. Od Dine sam saznala da mu je on neki rođak, a da Vin dugo nije živeo sa svojom porodicom. Možda je tog momka uzeo Šankar i izškolovao ga. On je sada obrazovaniji od Vina, ali Vin je ipak naslednik, i kod tog momka se stvorila možda baš zato ta ljubomora. To mogu da nagađam sve dok ne stigne prevod.

    • sara

     November 6, 2017 at 9:41 PM

     Hahahha manje hrane dok gledate serije. Zezam se. Ovaj mladic je rodjak. On je verovatno od nekog rodjaka sin. I meni se nesto tu ne uklapa mada je odvratan tip.

     • Goca

      November 7, 2017 at 9:53 AM

      Namaste Saro baš si me nasmejala. Moja tastatura samo može biti napunjena pepelom, jer za kompom pušim i pijem kafu, hrane nema.

    • DINA

     November 6, 2017 at 10:12 PM

     U pravu si dok se ne dokaže drugačije hahah. Šalim se. Možda negdje i ja pogriješim ali mislim da je to to. Dobro si sve povezala i misliš kao i ja. Samo je zagonetka gdje je bio Vin. Čudno mi što ne zna engleski jer ako su ga negdje sklonili, a bogati su pitam se kako nisu ulagali u njega. Odličan je sportista, lijepo izgleda i uobražen je. Da nije bio kod neke dalje porodice u nekom zabačenom selu. Jak je, zdrav ali sirov.

   • sara

    November 6, 2017 at 9:46 PM

    Cekamo nove epizode pa da mozemo komentarisati.

   • DINA

    November 6, 2017 at 10:07 PM

    Ćao Kati. Onaj mali je opasan. Vidi konkurenciju u Vinu, jako je ljubomoran i lukav.
    Može biti i do preopterećenja pa da brže kucaš no što tekst prolazi a onda nestaju slova ili se miješaju.

  5. Goca

   November 6, 2017 at 9:09 PM

   Namaste, i ja sam odgledala vecerašnju epizodu. Detalje o kojima pricate i na mene su delovali pozitivno. U pravu si Dina i Sidha je lepa devojka.Kamera je zumirala njena stopala, njenu ruku, a i delic lica. Da li je Vina to sve podsetilo na Sidhu kada je bila mala. Ali ima nešto što nisam povezala. Zapravo vrše se pripreme za necije vencanje i u tome ucestvuje i Sida, a i njena mama Savita- Devojka koja je sa njima mislim da nije Sidina mlađa sestra, vec mi lici na devojku koju je Vin odbio ispred kuce.

   • sara

    November 6, 2017 at 9:36 PM

    Namaste. U pravu si za ovu devojku ona je Siddhina prijateljica.One ide da traze blagoslov. Nema priprema za vencanje. I Vin ide da trazi blagoslov. Prelep susret. Jako mi se svidja ova scena. On nju ne vidi ali je ostao odusevljen sa njenim izgledom ustvari sa njenom fogurom. A koliko izgleda ni ona nije imuna na njegov izgled.

   • DINA

    November 6, 2017 at 10:04 PM

    Da , to je ista djevojka. Slučajno je upravo ona Sidhina prijateljica. Koliko sam shvatila ona treba da se uda pa je došla Vinu ne bi li zaustavio njeno vjenčanje. Ona vjeruje da je on voli a Vin Šankaru govori da su se upoznali dok je snimao ili se slikao a da je djevojka umislila da ima nešto među njima. E sada, ko je tu petljao još ne znam.Da li se djevojka doista zalijepila za njega ili se on malo poigrao te detalje još ne znam. Vinov rođak je uglavnom sve snimio i Šankaru rekao da je to snimio neki reporter a Šankar mu dao novac da to zataška. Rođak je ljubomoran na Vina i svo vrijeme mu podvaljuje. Prvi susret Vina i Sidhe me očarao. Ljubav na prvi pogled. Hahaha oni misle na PRVI. Da li će saznati odmah ko je ko.. Ako se Savita i Manđari vide, sigurno hoće.

  6. DINA

   November 7, 2017 at 11:34 AM

   :-)) Hahah kao da je kornjaču progutao oa se oklop nazire. Al dobro mu stoji
   https://uploads.disquscdn.com/images/885190701f52e94734da8028c5eb98a754da7eb28e2c89e35b2a5e69ce77cad4.jpg

   • kati

    November 7, 2017 at 12:00 PM

    Bas je zgodan ali jel u njega sve ok sa ocima ili mi se to cini da mu jedno oko malo ….cudno.

    • sara

     November 7, 2017 at 1:14 PM

     Mislis malo zrikav. Mozda su mu malo blize zenice.

   • sara

    November 7, 2017 at 1:13 PM

    Trebaju mi nover plocice u kupatilu. Mozda da pitam njega da mi posudi nekoliko.

  7. Tempesta

   November 7, 2017 at 8:15 PM

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?