SiddhiVinayak – 5. epizoda – Aniket je hendikepiran!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 5. epizoda – Aniket je hendikepiran!

By  | 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  13 Comments

  1. Goca

   November 7, 2017 at 9:23 PM

   Hvala ti Tempi na prevodu.
   Sidina recenica mi je zaparala uši ,, da je sudbina naklonjena hrabrima,, Kao devojcica je bila plašljivija i od zeca, ali je imala veliku zaštitu od svog druga, on joj je svojim delima, a i samim svojim prisustvom hrabrio. Videli smo da nije imala hrabrosti na nastupu da zapleše dok nije njega ugledala.
   Ponekad iz straha neke osobe postanu hrabre, a ona u mojim ocima je postala hrabra. Jer njena ljubav prema bolesnom ocu joj ne dozvoljava da bude slaba. Svih tih godina naucila je da radi da se brine o sestri, o bratu, o ocu i i da se bori protiv bola, patnje, a i zle sudbine……………… itd

  2. Tempesta

   November 7, 2017 at 10:22 PM

   Nema na čemu drage moje, sorry što kasnim toliko. Ide neki mini raspust ove nedelje pa ću se potruditi da nadoknadim lepo epizode. Cmok!

   • DINA

    November 7, 2017 at 10:42 PM

    Cmok i tebi… .-))

  3. DINA

   November 7, 2017 at 10:36 PM

   Znači Vin nije bio sa porodicom 14 godina. Izgleda da je bio na nekom mjestu gdje nema knjiga, izolovanom da ni bogati ljudi poput Kundri nisu mogli poslati učitelja engleskog koji bi pripremio mladića za život u modernom Mumbaiju.Kopka me to i jedva čekam da i ti detalji budu prikazani. Mladić je doista lijep ali su pretjerali sa isticanjem njegove ljepote atko da mi njegovom karakteru to ne pristaje. Na momenat mi djeluje kao dobar i skroman mladić a onda odjednom pun sebe pred masom prošeta u boksericama zaboravljajući na manire. Imam osjećaj da scenaristi hoće da privuku publiku ovim scenama pa stavljaju u pozadinu radnju. Mislim da bi bilo efikasnije da su ga postepeno skidali a ne ovako odjednom. Zbunjuje me hahah.
   Uglavnom Vin ima sve, pažnju, roditelje spremne da ulože u njega i podignu ga u zvijezde. Nešzo vremena su izgubili ali nadoknadiće to.
   S druge strane Sidhi vodi borbu za očevo zdravlje. I njene godine su otišle u nepovrat jer je imala šansu da postane obrazovana i uspješna djevojka, talentovana plesačica ali je sve propalo jer je morala brinuti o ocu ,bratu i sestri. Radi novca koji je potreban za očev lijek ona stavlja život na kocku i plesat će u vatrenom prstenu.
   Jedan nesretan dan, momenat je naopako okrenuo život djevojke i mladića i učinio ih nepotpunim. https://uploads.disquscdn.com/images/2bffa5f7ce23ba73e8f27fab8d5382212c5cf9c055718cfdf20df0daa256ebf7.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/75e54f3dbe9725a95f5c0389b4a0cfb5affa9f0dbe7268b5644584ee82965b8e.jpg

  4. sara

   November 8, 2017 at 10:19 AM

   Prvenstveno da se zahvalim Tempesti na prevodu. Draga moja hvala ti sto si prihvatila da prevodis ovu seriju. Nadam se da se i tebi svidja kao i nama. I ps. Sretan dan Nastavnika i ucitelja.

   • Tempesta

    November 8, 2017 at 7:06 PM

    Jao hvala Saro, baš si srce :))
    Pravo da ti kažem, nisam još počela da uživam u ovoj seriji, prosto nisam stigla, ali sad ću malo da se opustim ovih dana.

  5. sara

   November 8, 2017 at 7:23 PM

   Tempesta.Moram da objavim ovde ako mogu najlepsu kratku pricu svih vremena. Nadam se da se neces ljutiti.ko ne moze ti je izbrisi.

  6. sara

   November 8, 2017 at 7:23 PM

   RASTANAK

   Kazu da su se voleli mnogo bio je od nje stariji mnogo.i kada su mu rekli da ce joj upropastiti zivot rekao je da ce je zauvek napustiti.Molila ga je da ostane cak je i plakala samo da ne ode. On je rekao da ce joj pisati mnogo.

   1)pismo-stiglo je dan dva nakon rastanka:pisao je da mu je tesko bez nje.

   2)pismo-stiglo je mesec dana nakon rastanka:pisao je da je uspeo da nasmeje sunce.

   3)pismo-stiglo je godinu dana nakon rastanka:pisao je da vreme cini svoje i da se puno smeje.

   4)pismo-stiglo je pet godina nakon rastanka:pisao je da je bolje sto su se rastali ako bi ih neko vide rekao bi da mu je ona cerka a on njoj otac.

   5)pismo-stiglo jedeset godina nakon rastanka:pisao je”ti ces oprostiti sto sam se ubio dva dana nakon naseg rastanka, jer nisam mogao da zivim bez tebe” Ovo pismo su ti pisali moji prijatelji da bi bolje podnela rastanak.

   SAMO ZA TEBE, LJUBAVI MOJA”VOLIM TE

   • Tempesta

    November 8, 2017 at 10:54 PM

    Auh, da se naježiš…

    • sara

     November 9, 2017 at 8:21 AM

     Auh ja sam plakala kada sam citala.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Kako iskljuciti AdBlocker?