Stiklama do vrha od 1 do 3 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 1 do 3 epizode

By  | 

Stiklama do vrha od 1 do 3 epizode

1 Epizoda,Pilot

Filmska producentica Wendy Healy (Brooke Shileds) trudi se da ostvari uspešnu karijeru, ali ujedno id a ne zapostavi privatni život. Victory Ford (Linsday Price) vrhunska je modna dizajnerka koja želi ostvariti svoje snove i upoznati “gospodina pravog“, a Nico Reily (Kim Raver), glavna urednica časopisa „Bonfire“, postavila je sebi za cilj da postane predsednica uprave.

2 Epizoda,Nothing scared

Dok uživa u uspehu novog filma svoje filmske kompanije, Wendy sazna da njena suparnica Janice Lasher (Lorraine Bracco) planira objaviti roman u kom je opisuje kao poslovnu ženu zaluđenu uspehom, i što je još gore – kao lošu majku. U međuvremenu Nicina veza s Kirbyjem (Robert Buckley) postaje sve strastvenija, što se vidi po njenom ponašanju u uredu, dok je Victory zabrinuta jer joj je firma spala samo na jednog zaposlenika – nju.

3 Epizoda, Pink Poiso

Wendy se mora suočiti s objavljivanjem nove knjige Janice Lasher u kojoj je prikazana u lošem svetlu. S obzirom da je u centru pažnje medija, Wendy se želi pokazati kao dobra majka pa povede kći na poslovni sastanak, što se pokaže kao pogrešna odluka. U međuvremenu, Nico odluči ohladiti odnos s Kribyjem, dok Victory upoznaje Joea Benneta s prijateljicama.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site